Metallisydän goes rugby!

Poriin perustettiin viime vuonna naisten rugbyseura Pori Rugby Lollers ja kun miehilläkin riitti innostusta lajiin, laitettiin jonkin ajan kuluttua pystyyn myös miesten Pori Rugby Bombers. Tänä vuonna Porin naiset pelaavat SM-sarjassa ja miehet ykkösdivarissa.

Rugby on todella fyysinen ja rankka laji jossa vaaditaan niin nopeutta ja voimaa kuin pelisilmää ja röyhkeyttäkin. Kävin loppuvuodesta treeneissä kokeilemassa ja jäin välittömästi koukkuun. Nyt on muutama kuukausi tullut treenattua ja voin kyllä sanoa että laji on vienyt mennessään. Kentällä pääsee taklaamaan, juoksemaan niin perkeleesti ja välillä homma saattaa muistuttaa hieman joukkopainiakin. Toisin kuin amerikkalaisessa jalkapallossa syöttää saa vain taaksepäin eikä suojia juurikaan ole. Brutaalia ja mahtavaa touhua!

Toukokuussa alkaa tositoimet kun sarja starttaa. Sitä ennen on kuitenkin luvassa kovaa harjoittelua ja esimerkiksi reilun viikon päästä järjestettävä Snow Rugby-turnaus Jyväskylässä. Sinne lähdetään luonnollisesti niittämään vastustajia kumoon ja hankkimaan kultaa ja kunniaa! Kylmää touhuahan tuo rugby lumihangessa on, ja rankkaa. Mutta ei anneta sen haitata menoa 🙂

Tähän asti on pärjäilty lenkkareilla ja verkkareilla, mutta nyt alkaa välineurheilu 🙂 Tilasin nimittäin tässä jokin aika sitten varusteita. Pallon, nappikset, sukkia ja parit pelishortsit.

Aika julmat napit noissa nappiksissa. Voin muuten kertoa että parkettiin JÄÄ jäljet kun noilla sisällä tallustelee…

Kieltämättä aika gay tuo pitkät sukat + lyhyet shotsit yhdistelmä, pitänee hankkia jotkin pyöräilyshortsit tms. tuonne alle…

Seura on tilannut pelipaidat, kaipa nekin sieltä jossain vaheessa tulee… Siihen asti pelataan paidatta 😉

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Metallisydän goes rugby!”

  1. very cool…. tulee paha jälkeä kun noilla astut kasan päälle 🙂 mutta silti mun mielestä oma laji, jefu, on siistimpää…. KOPS!

  2. Melko hurjan näköstä touhua tuo rugby. Jefua kiinnostais kyllä kokeilla, mutta lähin seura taitaa olla 75km päässä.

  3. Ei kai salitreenit ja kehonrakennushommat vaan ole jäämässä rugbyn jalkoihin?

    • Ei ole. Salitreeni ja kehonrakennus on osa mua, harrastus, riippuvuus ja elämäntapa. Siitä en luovu koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta