Nyt saa riittää!

Lunta. Tuulta. Lisää lunta. Vielä vähän tuulta ja saatana enemmän lunta! On se nyt jumalauta!

Pari päivää ollut jokapaikka täynnä lunta. Jos sitä ei sada lisää niin tuuli sitten ainakin kasaa kinoksia joka paikkaan. Lauantaina oli pieni jännäkakka koko ajan housuissa kun ajelin illalla töistä kotiin, sen verran oli tiet tukossa lumesta. Pysyin onnekseni tiellä toisin kuin pari muuta kanssa-autoilijaa joiden matka oli päättynyt penkkaan.

Sunnuntaina kun tulin illalla töistä sain lapioida lumikinoksen oven edestä ennen kuin pääsin sisälle… Nyt saa saatana riittää! Kesä tänne ja heti!

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Nyt saa riittää!”

  1. Minä se vaan naureskelen, kun kesäihmiset valivalivalittaa. Minä tyytyväisenä tarvon lumessa ja kuuntelen muiden valitusta… mutta odottakaapahan kun tulee KESÄ JA +25!!! Sitten annan takasin ja monen edestä 😀

    • Äläpä kuule naura siellä! Tässä ei ole mitään hauskaa kun ihmisiä kiusataan tollasella valkosella saastalla! Voi olisipa jo kesä ja +25…

    • Kyllä naureskelen sieluni kyllyydestä ja keksin mitä moninaisempia valituksia ensi kesän varalle! Koska meitä talvi- ihmisiä on niin paljon vähemmän kuin kesäihmisiä, niin me saadaan valittaa kymmenkertaisesti! 😀

  2. Oletko koskaan miettinyt niitä onnenpossuja jotka syntyvät ikuiseen kesään eli Floridaan tai Austraaliaan? Ympäri vuoden sortsit ja crocsit asusteena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta