Ei ihan puhdas kakkonen

Ja kaikille pervoille tiedoksi, otsikossa ei puhuta intiimialueiden puhtaudesta, vaan viimeisimmästä voimapyörä-yritelmästäni. Pakko oli taas kokeilla montako toistoa kykenen voimapyörällä tekemään suorilta jaloilta. Kaksihan noita tuli ja yritys luonnollisesti videoitiin. Videolta tarkasteltuna on havaittavissa että eihän nuo kaksi toistoakaan ihan puhtaalla tekniikalla tullut…
 
Tässä siis video tuosta ei ihan puhtaasta kakkosesta:
 
 

Vaikka homma ei ihan puhtaalla tekniikalla mennytkään, on siinä kuitenkin hieman edistystä tapahtunut. Eiköhän se toistomäärä siitä hiljalleen nouse kun jaksaa treenata 🙂

Nyt on viikonloppu töitä ja sitten alkaa talviloma. Ensi viikko on siis taas aikaa panostaa treenaamiseen täysillä ja mikäs sen mukavampaa kun tuntuu tuo flunssakin antaneen periksi. Edessä siis paljon treeniä, ruokaa ja lepoa. Ja voisihan sitä vaikka leffassakin pariin kertaan poiketa. Eikä sitä tiedä vaikka keksisi jotain muutakin kivaa 🙂

Suksia en kuitenkaan jalkaani laita vaikka kuinka kyseessä olisikin hiihtoloma. Maaliskuussa on edessä myös viikonmittainen leirikoulureissu pohjoiseen. Sielläkin pitäisi kuulemani mukaan hiihtää. Kerroin kuitenkin työtovereille että siihen tarvitaan useampia isoja vahvoja miehiä jotta minulle nuo hiihtimet jalkaan pakotetaan, ihan helpolla se ei tule onnistumaan. Jos muu ei auta, noudatan B. Virtasen esimerkkiä…

 

Astmissa on muuten viikonlopun ajan postikulutarjous. Postikulut 5 € / lähetys ja yli 65 euron tilaukset ilman postikuluja. Itse aion käyttää tarjouksen hyväkseni ja laittaa tilauksen menemään. Kerron sitten taas mitä tuli tilattua paketin saavuttua 🙂

 
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Ei ihan puhdas kakkonen”

    • Käsittääkseni Muonioon olisi suunta. Ja ilmeisesti käväistään Norjankin puolella… Reissun suunnittelu on muiden vastuulla, mä lähden mukaan vaan pitämään muksut kurissa ja nuhteessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta