Erilaista treeniä

Olen tässä nyt viimepäivät vetänyt hieman tavallisista poikkeavia treenejä. Näissä treeneissä ei ole käytetty levypainoja tai nappiksia, vetoremmejä tai scrum capeja. Keho on kuitenkin vedetty äärimmilleen ja palautuminen on ollut hyvin heikkoa. Nyt alkaa kuitenkin vaikuttaa jo siltä että näistä treeneistä aletaan selvitä.

Mitä nämä viimepäivien treenit ovat sitten sisältäneet?

Pääasiassa tärinää peiton alla, johon supersarjana hiukan kuumeista hourailua ja aina välillä raivoisaa nenän niistämistä. Pakkotoistoja olen tehnyt myös aivastelussa ja yskimisessä. Olen siis ollut kotona kovassa kuumeessa ja flunssassa.

Torstaina rakensin itselleni pesän sohvan nurkkaan, missä majailin pari päivää lähes totaalisesti. Seurana minulla oli Stieg Larsson naisia vihaavine miehineen ja vastapainoksi täydellisiä naisia.

Nyt on sohvan nurkka hylätty ja elämän aika voittaa. Nenäsuihkeesta en tosin vielä ole valmis luopumaan 🙂

Ja sinä saatanan jälkiviisas neropatti joka nyt tulet sanomaan, että olisi ehkä kannattanut löysätä treenitahtia kun huomasin flunssan ensioireet niin olisi saattanut mennä tauti ohi helpommalla. Sinulle sanon että ihan totta, niin olisi.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Erilaista treeniä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta