Kuntotsekkaus

Paino pyörii tällä hetkellä noin 97 kilon paikkeilla. Tarkoitus oli pitää kunto suhteellisen siistinä tämän talven ajan ja kohtalaisen hyvin se on pysynytkin. Välillä on jopa ollut hiukan vaikeuksia pitää paino hitaassa nousussa, välillä on tuntunut että paino lähtee väkisin alaspäin.

Ruokapuolen olen pitänyt siistinä ja perusrunko on ollut hyvinkin samanlainen syksystä asti. Turhaa stressiä en ole kuitenkaan syömisistä repinyt, vaan jos joskus jossain on tarjolla ollut jotain hyvää ruokaa, olen sitä sen suuremmin stressailematta syönyt. Joulun aikaan tuli syötyä suklaata ehkä hiukan liikaakin ja nyt viimeaikoina pullaa 🙂

Pääasiassa ruokavalio on kuitenkin ollut siisti ja koostunut puhtaasta ruuasta ilman turhia sokereita tai rasvoja. Dieetin olen suunnitellut aloittavani huhtikuun alusta. Silloin aletaan repiä turhia läskejä kehosta pois ja kesällä olisi tarkoitus olla kohtalaisen tiukassa kunnossa. Dieetin aion vetää rauhallisesti ja antaa painon tippua hitaasti jotta lihasta lähtisi mahdollisimman vähän. Kuinka pitkä dieetistä tulee selviää sitten keväällä, kiirettä ei ole vaan niin pitkään tiputellaan kunnes kunto alkaa omaa silmää miellyttää.

Nyt mennään helmikuun alkua joten on vielä vajaa pari kuukautta aikaa antaa painon nousta. Nyt onkin hyvä tsekata tämänhetkinen kunto. Tässä siis mennään noin 97 kilossa.

Metallisydän

16 vastausta artikkeliin “Kuntotsekkaus”

  1. Nyt mä tajusin, mistä mun korvapuusti halut on tulleet… 😉 Ei enää mitään pullakuvia. pliis. Ehkä taion perjantaina muutaman tankkauspullan.aah.

  2. kiva/kova ”offseason” kunto!!tää on HUIPPU blogi!KIITOS että pidät! 8)

    • Kohtalaisen tyytyväinen olen itsekin nykyiseen kuntoon. Koskaan en tosin tule täysin tyytyväinen olemaan 🙂

  3. Sulla on sitten pakko olla JUMALATON ahteri, koska näissä yläpääkuvissa ei ainakaan ole mitään dieetattavaa. Pärsekuvia ootellessa siis.

    • Ei tässä nyt niin kauheasti dieetattavaa olekaan, mutta kiristeltävää kyllä :)Toki voin sulle silti persekuvan ottaa 😀

  4. Perkeleen hieno kunto! Eikä mielestäni kannatakaan liikoja bulkkailla koskaan 😀 Kui monta kiloa kiristyy ennen kesää? Sinuna alkaisin todella jo miettiä kisaaamista, jos vaan halua riittää!? Ei muuta kuin treeniä, treeniä!! Muista myös välillä huilata 🙂

    • Se, paljonko kiristettävää lopulta on riippuu siitä mikä tulee olemaan lähtökunto. Muutamia kiloja aion pois riipaista :)Ei tässä vielä kisaamisia mietitä, en koe mitään järkeä lähteä lavalle ”kokeilemaan” ja itseään nolaamaan. JOS sinne joskus tieni vie, sinne mennään voittamaan… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta