Ah niin ihana talvi…

Olipa tuo viime viikko ihana. Mukavan kirpakka pakkanen jotta ei ulos voinut kuvitellakaan menevänsä. Nyt oli pari päivää hiukan lauhempaa niin eikös sitä sitten saatana satanu lunta… Ja nyt sitten kiristyy taas pakkanen. On se nyt jumalauta kun pitää ihmistä kiusata tällä tavalla! Vaadin kesän heti tänne!

Älkääkä nyt saatana tulko sanomaan että talvi on ihanaa aikaa, pääsee luistelemaan ja hiihtämään. Paskat. Talviurheilulajit on perseestä ja sillä selvä. Hiihtänyt olen viimeksi ala-asteen kolmannella luokalla. Sen jälkeen ei ole kukaan pystynyt minulle suksia jalkaa pakottamaan, eikä muuten pysty jatkossakaan.
Ja luistelu. Ei hyvää päivää. Köyttää nyt sellaset kiristävät luistimet jalkaan ja lähteä johonkin jäälle pyörähtelemään naama huurussa… Ei kiitos!
Vihaan palelemista. Mulle sopii paljon paremmin tuo kuntosalilla huhkiminen. Siellä on (ainakin useimmiten) sopivan lämmin. Muut saa mun puolestani hoitaa nuo hiihtämiset ja luistelemiset.
Tänään olisi vuorossa taas rinta- ja olkapäätreeniä. Treenaan rinnan ensin ja olkapäät jälkimmäisenä. Olkapäätreenin aloitan aina vipunostoilla sivuille. Seuraavana takaolat ja vasta niiden jälkeen aloitan punnerrusliikkeet. Näin saan sopivasti etukäteisväsytettyä olkapäitä eikä punnerrusliikkeissä tarvitse käyttää kovin suuria painoja, liikeradat pysyvät puhtaina ja tuntuma menee juuri oikeaan paikkaan.

Tsekatkaapa muuten TÄÄLTÄ kaikkien aikojen paita-arvonta!
Olen tilaillut jo useamman kerran siistejä paitoja tuolta Fihasia trendi-paitakaupasta. Nyt on mahdollisuus voittaa sieltä vuoden paidat, eli yhteensä 36 upeaa omavalintaista paitaa! Vaatefriikin unelma! Aivan pakko osallistua! 🙂
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Ah niin ihana talvi…”

  1. Näin on. Talvi on paskaa. Lumitöitäkään ei viitsi tehdä. Olen todennut että kyllä se sinne maahan tamppaantuu kun kävelee ja ajaa autolla siinä.Millä salilla treenaat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta