Angstausta ja tissitreeniä

Töissä yhdellä tytöllä on angsti-vihko, johon hän kirjoittaa ajatuksiaan ollessaan vihainen, ettei sanoisi niitä ääneen ja pahoittaisi muiden mieltä. Minulla ei ole angsti-vihkoa, mutta onneksi minulla on blogi, jonne angstata!

Olen jo aiemmin (TÄÄLLÄ) kirjoittanut miten vituttaa ihmiset jotka pysäköivät autonsa salin pihaan miten sattuu. Lähes poikkeuksetta nuo idioottipysäköijät ovat pitkätukkahippejä jotka ovat tulleet pelaamaan sählyä salin yhteydessä olevalle sählykentälle.

poika_pelaa_sahlya

Mutta eihän se vielä riitä. Salin pukuhuoneen ovessa lukee selkeästi että kyseinen pukuhuone on varattu ainoastaan jäsenille, sählynpelaajille on ihan oma pukuhuoneensa. Kuitenkin eilen salilla pukuhuoneen oven avatessani havaitsin pukuhuoneen olevan täynnä noita sählynpelaajia, lattian lainehtivan vettä, ovien olevan saunaan asti auki ja mailoja ja mailakasseja lojui joka puolella. Siinä ne vitun pitkätukat sitten päivittelivät että onpas kuuma! No tottakai on kuuma kun idiootit on jättäneet ovet auki saunaan asti!

Välillä tuntuu siltä että silmitön väkivalta on ainoa oikea ratkaisu…

Pukuhuonevastoinkäymisistä ja hieman flunssaisesta olosta huolimatta tehoviikon treenit on lähteneet hyvin liikkeelle. Eilen treenasin iltapäivällä rinnan ja olkapäät ja illalla kädet. Rintatreenistä otin pari videota:

Vinopenkkiä Smith:ssä muutama tiukempi sarja

 

Tasapenkkiä sitten hiukan pidempää sarjaa, pakko oli kokeilla montako toistoa satasella tulee… (mitään nättejähän nuo viimeiset toistot ei ole…)

 

Ja treenin jälkeen virallinen ”möhköfantti edestä”-poseeraus (mistä niitä rintaimplantteja oikein saa…)

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Angstausta ja tissitreeniä”

  1. Hei kait sulla on hanskalokerossa tulostettuna iso nippu jotain ”Opettele parkkeeraamaan” lappuja, mulla ainakin on 😉 se on tosi kätevää. Niitä voi jakaa sit kun tommosia hippejä tulee vastaan :D-päivi-

  2. nooh nooh, kyllä ne tissit siitä kasvaa kuhan reenaat niitä samalla antaumuksella ja intensiteetillä kun muitaki kehon osia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta