KVG!

Metallisydämen blogi ei ole koskaan ollut pelkkä treeniblogi, vaan se on aina ollut monipuolinen ja juttua on riittänyt ihan laidasta laitaan. Silti välillä tulee itsellenikin yllätyksenä kuinka monipuolinen tämä blogi oikein on. Tarkastellaanpa jälleen kerran millä kaikilla hakusanoilla Metallisydämen blogiin on oikein viimeaikoina päädytty.

Kovin usein Metallisydämen blogista haetaan vinkkejä pukeutumiseen, eikä ihme, olenhan melkoinen tyylitaituri. Metallisydämen blogista löytyy pukeutumisvinkkejä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Muunmuassa näillä hakusanoilla on haettu vinkkejä talviseen pukeutumiseen:

tonttulakki
ylioppilaslakki
penis sukka

Joulun aikoihin Metallisydämen blogista haettiin vinkkejä tuon juhlista jaloimman viettämiseen:

hyvää joulua saatana
mulkun joulu
piirustus ohjeita joulupukkiin

Laulussakin lauletaan ”Hyvää joulua itse kullekin säädylle”, miksei sitten Saatanallekin. Mulkun joulu puolestaan on täydellinen kun se sujautetaan jouluiseen penis sukkaan. Suosittelen kuitenkin jättämään piirtämättä joulupukkiin, saattaa olla että pääset tuhmien lasten listalle jos piirrät hakaristin pukin poskeen…

Pukeutumisohjeiden ja juhlavinkkien lisäksi myös ruokavinkkejä haetaan kohtalaisen usein, eikä ihme. Onhan Metallisydämen kokkinurkkaus jo maankuulu.

nälkäinen ihminen
ehrmann rahka pahaa

Näiden hakusanojen kohdalla väittäisin kyllä kyseessä olevan kahden eri henkilön tekemät haut. Nimittäin vaikkei se Ehrmannin rahka mitään suunnatonta herkkua olekaan, kyllä sen nälkäiselle luulisi kelpaavan. Ainakin jokainen bodari nuolee dieetillä purkin reunatkin.
 

Välillä täältä haetaan ihan suoraan kuvia minusta itsestäni. Ihmisiä selvästi kiinnostaa minun pääni…

kalju komea
kalju bodari

Siis molemmat pääni:

metallisydän perse

Ei siinä mitään, imarteleehan tuo, toisin kuin tämä kuvahaun osuma:

65 kg bodari

Mutta niinhän se on, totuus sattuu… ei sille mitään voi jos näyttää 65-kiloiselta.

Nuo nyt on kuitenkin ihan loogisia hakusanoja. Välillä taas en ymmärrä ollenkaan miten jotkin hakusanat johdattavat ihmiset tänne. Saattaa pettymys olla melkoinen kun näillä hakusanoilla eksyy Metallisydämen blogiin:

paljastava asu salilla
tiivis vittu
mulkussa jogurttia

Siinä on muuten valmis juoni aikuisviihde-elokuvaan!

Ja loppuun vielä tämänkertainen hakusana-suosikkini:

nyt ei kiinnosta pätkääkään

No ei kiinnosta Sirpaakaan.

Jos kuitenkin kiinnostaa, niin TÄÄLTÄ löytyvät aiemmat hassunhauskat hakusanat :)
Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “KVG!”

  1. Kiinnostas kyllä tietää mitä tämä ihminen on etsimässä hakusanalla ’mulkussa jogurttia’. =D

  2. älä ikinä lopeta tän blogin kirjottamista! 🙂 (okei kyl sun pitää joskus, mut älä pitkään aikaan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta