Metallisydän hemmottelee itseään

Viime viikonloppu töissä oli suhteellisen raskas. Onneksi maanantai oli vapaapäivä ja päätinkin hemmotella itseäni oikein kunnolla 🙂 Nukuin pitkään ja suuntasin aamupalan jälkeen kaupungille shoppailemaan. Tarkoitus oli etsiä pari sisustustyynyä ja taulu makuuhuoneeseen jonka sisustaminen on ollut kesken viime kesästä asti, minulle kun ei ihan mitkä tahansa tyynyt ja taulut kelpaa…

Kiertelin jonkin aikaa huonekalu- ja sisustusliikkeitä, mutta eihän niistä oikeanlaisia taluluja löytynyt. Ja minkä helvetin takia niihin tyynyihin pitää tunkea jotain printtejä tai röyhelöitä???

Tyynyt ja taulut jäi siis ostamatta ja siirryin vaatekauppojen kiertelyyn. Ei se sitten ihan pelkäksi kiertelyksi jäänyt, vaan mukaan tarttui hivenen uusia vaatteita:

Jack & Jonesin sekä Loucon farkut…
Bronxin ja Karl Kanin farkut…
Muutama uusi pipo ja pirteä kaulahuivi 🙂
Ihan niin kuin olisin tarvinnut jotain noista! No en, mutta kun vitutti typerät homppelipitsiröyhelötyynyt. Ja onhan se niin ettei farkkuja tai pipoja voi olla koskaan liikaa 🙂 Yritän saada jonkun kuvaamaan, niin väsään noista sellaisen ihkun muotiblogi-kirjoituksen sitten jossain vaiheessa…
Hemmottelu jatkui shoppailun jälkeen kovalla treenillä Porihallilla.
Kuva Porihallin nettisivuilta, oikeasti siellä ei ole koskaan noin tyhjää…
Vaikka saankin jäsenkortillani käyttää yhtälailla Porihallia kuin ”omaa” saliani Sport Centeriä, aika harvoin on siellä tullut käytyä. Se johtuu lähinnä siitä että Porihallilla on useimmiten melkoisesti väkeä. Olen tottunut siihen, että pystyn vetämään treenini läpi juuri kuten olen suunnitellut enkä tykkää siitä että yhtäkkiä joku onkin varannut laitteen johon olin seuraavaksi siirtymässä. Nyt olen kuitenkin muutaman kerran käynyt Porihallilla treenaamassa ja havainnut kykeneväni tiukan paikan tullen hiukan improvisoimaan. Ja ainahan voi pyytää hippiä nätisti poistumaan jos sattuu siihen laitteeseen menemään johon itse haluan…
Vaikka treenini perustuukin pitkälti vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin, on Porihallilla muutamia mahtavia laitteita joissa liikeradat ovat todella hyvät. Ihan niiden takia kannattaa silloin tällöin lähteä tuonne Poriin treenailemaan.
Että sellainen hemmottelupäivä 🙂 Eikä se siihen jää, vielä olisi yksi yövuoro edessä ja sitten viikko vapaata! Edessä on siis suunnattoman paljon treeniä! Homma alkaa oikein kunnon rysäyksellä, nimittäin viikonloppuna treenataan rugbya lumihangessa. Edessä häämöttää maaliskuun alku ja Snow Rugby Jyväskylässä ja siihen valmistaudutaan nyt kahden päivän tehotreenillä, kaksi tuntia lumessa möyhimistä sekä lauantaina että sunnuntaina 🙂 Jos sunnuntaina on vielä paukkuja jäljellä rugbyn jälkeen, menen vetämään päälle vielä jalkatreenin salille….
Tuon jälkeen voisin kuvitella että maanantai olisi hyvä pyhittää lepäämiselle. Loppuviikko perjantaihin asti vedetäänkin sitten kahden treenin päivätahdilla… Tällaiset olisi suunnitelmat, saa nähdä miten Metallisydämen käy! 🙂
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Metallisydän hemmottelee itseään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta