Mä silmiäni usko en…

Joulun alla jouduin mahdottoman ajatusleikin eteen. Minun piti valita kumpaa kuuntelisin koko joulun ajan, Antti Tuiskun vai Justin Bieberin joululevyä. Jompi kumpi oli pakko valita, muuten olisi kokenut välittömän tuskallisen kuoleman. Jo pelkkänä ajatusleikkinä tuollainen on todella julmaa. Tuossa tilanteessa ei oikeasti ole sitä pienempää pahaa. Antti Tuiskua en voi sietää ollenkaan, viimeinen niitti oli se että Tuisku meni ja perseraiskasi suosikkibändini Maj Karman biisin. Justin Bieber puolestaan aiheuttaa äänellään järkyttävää päänsärkyä ja suisidaalisia ajatuksia.

Mutta nyt maailma on pelastettu, Antti Tuisku ja Justin Bieber ovat menneen talven lumia, uusi suursuosikki on löytynyt! Tärise maailma, sillä täätä tulee Robin ja Frontside ollie!

Siis aivan mahtava biisi, jää niiin ihanasti päähän soimaan 🙂

Mä silmiäni usko en
kun se tyttö teki sen
täydellisen frontside ollien
Mä sivuosaan pelkkään jäin
kun se veti yllättäin
täydellisen frontside ollien

Tuota olen tässä nyt viikon verran lauleskellut töissä ääneen ja lapset (ja aikuiset) on olleet ihan riemuissaan. Nyt vaan odotellaan Robinin muita biisejä ja mahdollista maailmankiertuetta. Jos Robinin keikkabussi jossain vaheessa suuntaa kohti Poria, aion aivan varmasti pomppia keikalla eturivissä kaikkien muiden 14-vuotiaiden tyttöjen kanssa.

Onneksi tuo ihana biisi tulee varmasti soimaan jokaisella radiokanavalla riittävän usein niin jaksaa sitä keikkaa sitten odotella.

Ai että kumman silloin ennen joulua valitsin, Antti Tuiskun vai Justin Bieberin? En muista, mutta ei sillä niin väliä. Ainoa oikea valinta olisi ollut se äkillinen tuskallinen kuolema.

Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Mä silmiäni usko en…”

  1. Haha.. Piti itsekkin tällä viikolla rämpyttää kitaralla tota kappaletta. Jää muuten hyvin päähän soimaan..

  2. Tämän on parempi olla joku todella paska vitsi X{ Tuo on niin rasittava kappale että ei herranjumala! Joka kerta kun kuulen koulun käytävillä jonku ulisevan riimejä tuosta biisistä niin tekee mieli lyyä kanveesiin. Kyllä mie vielä sulle ne Tuiskut ja puun juuret tästä hyvästä soitatan..

    • Oletkos harkinnut vihanhallintakursseja? Alkaa huolestuttaa tuollaiset väkivaltaiset ajatukset… 🙂 Tuohan on hyvä biisi, mä tuun jatkossakin lauleskelemaan sitä. Mutta pidetään ne saatanan Tuiskut ja puun istutukset poissa tai musta tulee väkivaltainen 😀

  3. Joopajoo. Oon ehkä tosi tylsä ja huumorintajuton pässi, mutta mä en vaan ymmärrä miten porukka jaksaa dissata tätä. En minä(kään) tästä tykkää, mutta ei paljoa kiinnosta mainostaa kuinka paska biisi tuo on. Tuo on niin tekemällä tehty koko homma, että mitä muuta voikaan odottaa (varsinkin kun tietää levy-yhtiön..) Ei mun persettä kutita jos joku 13v haluaa olla Suomen oma justini. Sitä paitsi kohderyhmä tälle on 7-12v. tytöt, joten sanomattakin selvää, ettei Metallisydän tästä pidä… tai mistä sitä tietää, jos oletkin piilofani ja tämä postaus oli vain huijausta……:D:D

    • Siis miten niin dissata? Miten niin en pidä? Mähän kehun sitä! 😉 Vai kehunko sittenkään? Ota musta nyt sitten selvää…Ja hei, mä haluan kanssa erivärikengät! Sopis hyvin mun värikkäitten sukkien kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta