Jos voittaisin lotossa…

Rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Sehän nyt on ihan fakta. Minä ainakin saisin helposti kulumaan reilusti enemmän rahaa kuin mitä tienaan. Oma osuutensa uppoaa joka kuukausi pakollisiin menoihin, kuten asuntolainan lyhennykseen, sähkö- vesi- ja puhelinlaskuun. Ruokakin maksaa ja varsinkin terveellinen puhdas ruoka.

Jonkin verran rahaa uppoaa myös lisäravinteisiin. Sitten on ne kaikki muut menot, ne kaikki ihanat asiat mitä tekee mieli ostaa. Kaikki jotka ovat blogiani hiukan enemmän seuranneet tietävät että vaatteita tulee hankittua hiukan liikaakin, eihän niitä kaikkia ehdi edes käyttää, mutta silti haluan koko ajan lisää. Sama juttu leffojen kohdalla, uusia pitää ostaa vaikka kaikkia jo hyllyssä olevia ei ole edes katsottu. Ja musiikkia, ja kirjoja ja sitä ja tätä. Pari uutta kelloakin haluaisin ja kesäksi parit uudet aurinkolasit… Niin ja moottoripyörän haluaisin ja autonkin voisi vaihtaa…

Rahaa saisi siis menemään vaikka kuinka. Eihän tällainen surkea sosiaalialan palkka riitä mihinkään! Aina joskus haaveilen että olisipa mahtavaa jos saisi vaikka 500 euroa enemmän kuussa käteen. No eipä siinä kauaa menisi kun olisi tottunut siihen tulotasoon ja menot olisi tottunut sovittamaan sen mukaan. Ja taas olisi haaveissa saada 500 euroa enemmän…

Unohdetaan tällä kertaa tuollaiset pikkusummat ja haaveillaan saman tien vähän isommin, perisuomalaisittan lottovoitosta. Eikä mistään pikkuvoitosta, vaan suoraan kymmenestä miljoonasta. Mitä siis tekisin jos yhtäkkiä napsahtaisi lotosta 10 000 000 euroa käpälään?

No ensinnäkin ostaisin uuden asunnon. Nykyisessäkään ei ole mitään vikaa, mutta kyllä seinänaapureista pitäisi eroon päästä. Omakotitalo mukavankokoisella tontilla ja useamman auton tallilla. Toki talon sisustus laitettaisiin täysin uusiksi. Mukana olisi ehdottomasti mm. oma leffateatterihuone, biljardisali ja valtava vaatehuone.

Sitten päästäänkin seuraavaan, eli noihin moottoriajoneuvoihin. Pari erilaista autoa ja moottoripyörää voisi hankkia. Haaveenani on pitkään ollut Mustang Shelby GT joten kaipa se haave pitäisi toteuttaa. Toista autoa voisi sitten miettiä pidempään. Pari moottoripyörää pitäisi hankkia, toinen olisi todella iso custom ja toinen jokin tykkikyykky.

Perustaisin oman kuntosalin, jonne keräisin juuri haluamanilaiset laitteet ja painot. Treenaisin juuri niin paljon kuin haluaisin, työ ei enää olisi esteenä. Ja valmentajaksi valitsisin juuri sen kenet haluaisin huolehtimaan siitä että minusta kasvaa oikeasti iso. Niin ja omalla salillani ei KOSKAAN soisi Antti Tuisku.

Ehkäpä sitä tulisi matkusteltua hivenen enemmän. Maailmassa on niin monta paikkaa jotka haluaisin nähdä. Koskaan en enää palelisi enkä tekisi lumitöitä, vaan talvet viettäisin jossain lämpimässä. Ja sitten sitä pikkusälää, kuten vaatteita, leffoja, musaa ja muuta. Eipä tarvitsisi enää pihistellä niidenkään kanssa 🙂

Ehkäpä tuosta kymmenestä miljoonasta liikenisi hiukan myös rakkaille läheisille ihmisille jaettavaksi. Ja voisihan sitä miettiä jotain pientä hyväntekeväisyyslahjoitustakin että voi sitten taas paremmalla omallatunnolla hassata rahaa turhuuteen.

Mutta olisiko sitä sitten kuitenkaan yhtään sen onnellisempi jos saisi kaiken sen materian mitä on aina halunnut? Päästään ikuisuuskysymykseen, tekeekö raha onnelliseksi? Nyt kun sitä tarkemmin ajattelee, niin ehkä olen sittenkin onnellisempi ilman tuota lottovoittoa. Taidan siis jatkossakin jättää lottoamatta ettei vaan vahingossa osu päävoitto kohdalle…

Mutta olisihan se silti mahtavaa saada 500 euroa enemmän kuussa käteen…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Jos voittaisin lotossa…”

  1. Jaa’a. Rahaa päällä ja reilusti…Ensimmäiseksi lähtisin matkustelemaan, ottaisin lähimmät ja minulle tärkeät ihmiset mukaan ja jonnekkin lämpimään. Kuten Brasseihin surffaamaan :)Sit tulis näitä taloja, autoja ja muita kovaa kulkevia leluja (tietenkin). Autona olis tietty joku ihan överi uusi Porsche 911. Sit voikin keksiä mitä nyt huvittaa, tai miltä tuntuu. Tuskin raha tekis mua sen onnellisemmaksi tai onnettomaksi, raha vaan helpottais asioita.

    • Kyllähän sitä kaikenlaista kivaa sais hankittua ja tehtyä jos rahaa olis järjettömän paljon. Mutta voihan se olla että niistä jutuista on mukavampi haaveilla kuin toteuttaa oikeesti…

  2. No, jos itse voittaisin lotossa, niin ainenkin ei tartteis enää ton ruoan oston kanssa tuskailla!! Tuli vaan tuosta ekasta postauksen kuvastasi mieleen:) Todellakin ostaisin jotain naudan sisäfileepiffiä joka päivä 😀 Ja kaiken muun safkan, kasvikset ym. luomuna. Ruoan lisäksi ostaisin uuden moottoripyörän (joo ihan kiva tolla mun pikkupiikillä ajella monta vuotta putkee…….:'( ) ja ikioman asunnon (kerrostalo) joltai kivalta alueelta. Mut loput menis säästöön, ja jatkaisin edelleen tota koulunkäyntiä, tai siis pyrkimistä tonne lääkikseen..xD Eli muuten ei mulla radikaalimmin elämä muuttuis. Ois vaan niin ihanaa, kun elämä helpottuis eikä kortisolit ois jatkuvasti tapissa tän opiskelijabudjetilla tuskailun kanssa..

    • Kyllähän sitä jotain sisältöä varmaan elämään kaipaisi vaikka työtä ei rahan takia tarvitsisikaan tehdä…

  3. Mä en henkilökohtasesti usko että raha tekis onnelliseksi… uskon että se helpottaa hemmetisti, muttei se kyllä onnellisuutta tuo. Mulle esimerkiks rakkaus on paljon tärkeämpää kuin raha, rahalla kun ei rakkautta voi ostaa (ei ainakaan todellista rakkautta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta