Jouluevankeliumi

Joulu on perhejuhla, silloin nautitaan läheisten seurasta ja rauhallisesta yhdessä olemisesta.

Miksi samoista asioista ei voi nauttia minä tahansa muunakin vuoden viikonloppuna? Miksi joulu olisi sen ihmeellisempi? Oikeuttaako tuo yksi viikonloppu sen, että koko muu vuosi ollaan liian kiireisiä? Korvaako uusi 300 euron kännykkä ja kymmenen muuta lahjaa sen, ettei isä ehdi leikkiä Pikku-Keijon-Kyllikin kanssa koko muuna vuonna? No mutta yhteinen jouluruokailu ainakin sallii äidin taas täyttää jatkossa jääkaapin totuttuun tapaan valmisruuilla joita jokainen voi itse lämmittää halutessaan.

Nauttikaa jouluna läheistenne seurasta ja rauhallisesta yhdessä olemisesta, mutta muistakaa nauttia niistä myös muulloin!

Metallisydän toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua!


Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Jouluevankeliumi”

  1. ok, mutta eihän kyseessä ole periaatteessa vain yksi viikonloppu, vaan JOULUn aika… Vuosisataiset menneet ja tulevat ao pohjinnat jääköön nähtäviksi! Historia melkein tiedetään, tulevaisuus, jo huomenna on paikka paikoin aika epävarmaa… pal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta