Leffoja ja lisäravinteita

Tintti, tuo lapsuuden sarjakuva-albumien seikkaileva sankari, on nyt saanut oman 3D-elokuvansa. Pakkohan se oli käydä katsomassa vaikka enemmän Lucky Lukesta ja Asterixista lapsena tykkäsinkin.

Kuten odottaa saattoi, oli elokuva vauhdikas ja täynnä seikkailuja. Siitä, kun olin viimeksi lukenut Tintti-sarjakuvia oli vierähtänyt hyvinkin yli 15-vuotta, silti hahmot ja sarjakuvien tyyli palautui hyvin muistiin elokuvan myötä. Mielellään tuon katsoi ja menen kyllä katsomaan seuraavankin Tintti-elokuvan (sehän on varmaa että sarja saa jatkoa…).

Kotona on tullut myös leffoja katseltua. Tässä jonakin päivänä katsoin vihdoin Sucker Punchin. Se on jo jonkin aikaa odottanut hyllyssä sopivaa hetkeä katsomiselle. Ehkä syynä katsomattomuudelle on ollut se, että kuulemani perusteella ei odotukset olleet kovin korkealla. Elokuva yllätti kuitenkin positiivisesti. Olen ennenkin tykännyt leffoista, joissa todellinen maailma ja fantasiamaailma sekoittuvat (esim. Pan’s Labyrinth). Tässä leffassa noita kerroksia oli jopa kolme… Elokuva oli tyylillisesti hieno ja musiikit aivan mahtavat.

Töissä juteltiin leffoista ja työkaveri ihmetteli kovasti etten ollut nähnyt vanhaa Keskiyön pikajuna -leffaa. No pakkohan se oli katsoa kun työkaveri sitä hehkutti ja kyllä kannatti. Mahtava elokuva! Elokuvan päähenkilö yrittää leffan alussa salakuljettaa marihuanaa Turkista jenkkeihin ja jää siitä kiinni. Loppuelokuva seuraa kyseisen nuoren miehen elämää Turkin ei-niin-kovin-mukavassa vankilassa. Suosittelen kyllä kaikille jotka eivät leffaa ole nähneet.

Huomasin tässä jokin aika sitten että palkkarivarastot alkavat käydä vähiin. Piti siis tilata lisää. Keväällä otin testiin Manninen Nutraceuticals:n Anabolic Overdrive 2:n. Sitä ennen käytössä oli hyvin perusrecovery, johon luulin olevani tyytyväinen. Samalla tein muitakin muutoksia käyttämiini lisäravinteisiin kuin ruokavaliooni ja homma lähti toimimaan ihan uudella tavalla. En tiedä minkälainen osuus palkkarilla siihen on, mutta en kyllä enää takaisinkaan palaa. Makukin tuossa AO2:ssa on erinomaisen hyvä vaikka alkuun mustaherukka ja appelsiini kuulostivatkin epäilyttäviltä…

No nyt on taas hetkeksi jauhoja varastossa…

Kaappiin mahtuvien lisäravinteiden osalta varasto näyttää tällä hetkellä tältä:

Astmissa on muuten jouluun asti postikulutarjous, postikulut vain 5 euroa / lähetys (ja yli 65 euron tilaukset postikuluitta), kannattaa käyttää tarjous hyväkseen niin on sitten lisäravinteita millä avittaa kinkun muuttamista lihakseksi joulun jälkeen 😉

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Leffoja ja lisäravinteita”

  1. Ihan hirvittää katella nuita pieniä pakkauskokoja ja kuvitella se rahasumma minkä olet niihin laittanut kun lähes samalla määrällä saisi kilon sammaa tavaraa 😉 Kallis hamppi.Sucker punchi oli kyllä juuri sopivan sekava stoori minunki makuun. Lisää tollasia.

  2. Todella hyvä Blogi!tätä lukemalla saa todella paljon treeni-intoa ja hymyä suupieliin! :)) on ÄIJÄ todella kovassa kunnossa!arvostan!

  3. Dexteri: Mitäköhän pieniä pakkauskokoja mahdat tarkoittaa? Ylähylly on täynnä latureita yms. ja niitä ei taida isommissa purnukoissa saada…Anonyymi: Mahtavaa että tykkäät 🙂

  4. Lähinnä nuita happoja. 250/30 = 8.3 käyttökertaa ja tuo on vielä minun painolle. Leusiinia kyllä näyttää riittävän huomiseen asti 😀 Vitamiineihin asti ei näy niin niistä ei voi kitissä 😉

  5. Eiku hetkinen nyt mie katoin ihan kieroon! En todellakaan kisko Beta-alaniiniä 30g :—D Siitä kyllä lähtis jo järki. Katoin että se oli BCAA 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta