Paitojen uusiokäyttöä

Edellisessä kirjoituksessa kerroin tilanneeni uudet treenipaidat. Mutta eihän sitä nykymaailmassa hiilijalanjälkien sun muiden hömpötysten keskellä vanhoja voi pois heittää, vaan ne pitää muodikkaasti laittaa uusiokäyttöön. Tällä kertaa siis Metallisydän askartelee (äidin avustuksella) paidoista pipoja!

kasityo

Huonosti suunniteltu on puoliksi pilattu vai miten se meni. Siksipä olinkin laatinut erinomaisen hyvän suunnitelman päässäni valmiiksi. Visio oli siis selvä, enää puuttui toteutus. Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen…

Otetaan käytöstä poistettu paita ja leikellään se pilalle. ”Ei sen näin pitänyt mennä…” Otetaan toinen paita ja mietitään hiukan tarkemmin millainen kappale paidasta oikein leikataan.

Pipo1
 
Pipo3

Lopulta saadaan aikaan sopivankokoinen palanen, joka taitetaan kaksinkertaiseksi. Jokaisessa itseään kunnioittavassa pipossa on vuori.

Pipo4

Seuraavaksi selitetään visio äidille joka on lupautunut käyttämään ompelukonetta ohjeideni mukaan (ei raukka tiennyt mihin lupautui…) ”Ompelet nyt tuosta noin ja noin…”

Pipo5
Pipo6

Kokeillaan pipoa päähän. Ei ei ei ei, liikaa sitä ja liian vähän tätä. Uusiksi.

Lopulta saadaan aikaan päähän sopiva malli.

Pipo8

Sitten silputaan lisää paitoja ja kokeillaan erilaisia malleja.

Pipo7

Kaikki materiaali käytetään hyväksi, hukkaan ei saa heittää mitään. Oheistuotteena valmistin itselleni pari hienoa hikipantaa salilla käytettäväksi.

Pipo9

Muistakaahan sitten kenestä tämäkin uusi trendi sai alkunsa kun näitä alkaa olla päässä jokaisella hiukankin trenditietoisella treenaajalla…

Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Paitojen uusiokäyttöä”

  1. Olisit nyt ottanut hyvä mies hyvät ohjeet meille kansallekkin kuinka näitä tehdään!! Julmetun hyvät hikihatut saisi noista vanhoista paidoista. Jos millään viitsisit, niin piirtele vaikka paintilla joutoaikana ohjeet! Kiitän!

  2. vautsi vau mikä idea! hakkaa kaikenmaailman niksipirkat mennen tullen 😛 siisti juttu mies!

  3. Kivoja pipoja tuli, mut mun suokki on kyllä toi hikipanta. Jatkossa sit tulee treenikuvia kun treenaat showlihaksiasi hikipanta päässä!

  4. Mölliskö: Pipot vai hikipanta? :)Matti: Uusimpien trendien aallonharjalla ratsastan :DAnonyymi: Niksipirkka ei ole mitään Metallisydämen blogin rinnalla… Seuraavaksi valmistamme sukkahousuista hienot treenihanskat :DMissEvilEve: Hikipanta on jatkossa päässä niin salilla kuin salin ulkopuolellakin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta