Uusia treenikuteita

Reilu puolivuotta sitten tilasin itselleni nimikkotreenipaidat ja hyvin on Metallisydän-paidoissa treeni kulkenut. Kuitenkin tuo lähes päivittäinen käyttö ja pesu jokaisen käyttökerran jälkeen on paidoille aika kuluttavaa ja päätinkin että on aika uudistaa treenipaidat.

Tilasin jokin aika sitten uuden setin paitoja Painotalo TK:sta. Tälläkin kertaa toimitus oli äärimmäisen nopea ja painatus huippuluokkaa.

Uskallan kyllä suositella Painotalo TK:ta muillekin!

Uudet treenipaidat tarvitsevat luonnollisesti seurakseen uudet treenihousut, joten suuntasin housuostoksille Poriin Fit4You:hun. Paritkin erilaiset vaihtoehdot löytyi, mutta päädyin Gaspin uuteen malliin. Hyvältä näyttää ja tuntuu.

Ja kuten aina, tuli sitä tehtyä heräteostoskin… Better Bodiesin huppari löytyi myös ostoskassista kun Fit4You:n ovesta ulos astelin…

Edelleen jäi kova into ostella uusia vaatteita. Saa nähdä malttaako sitä odotella joulun yli…

Seuraavalla kerralla selviää millaiseen uusiokäyttöön edelliset treenipaidat menivät…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Uusia treenikuteita”

  1. Saisko kuvaa sun vaatekaapin sisällöstä? tuntuu että aika tiehään tulee sulla ostettua uusia vaatteita 😀

  2. Siis mun vaatteet ei mitenkään mahtuisi vaatekaappiin, mulla on vaatehuone 🙂 Unelma olisi että olisi ihan oikea huone vain vaatteita varten…

  3. Huh. Oot kyllä hyvännäköinen mies ! 😀 tai en tiedä, johtuisko se sittenkin noista vaatteista..

  4. Koskas ajattelit nostella sitä painoa? Eikös tarkotuksena ole tahkota lisää lihaa? Ei nyt mitään älytön läskipulkki kuntoa, mutta tota tahtia ei sitä lihaa hirveästi tartu kun ei näytä olevan mistä rakentaa, myöskin kun natuna meet niin homma vaan vaikenee. Kädet näyttäis ton kuvan perusteella olevan dominoivin ryhmä, selästä ei osaa sanoa mitään, ei siitä ainakaan mitään älytöntä paksuutta ole nähtävissä. Eipä tässä hirveästi ole sitä aikaa rakentaa jos aiot taas dietin vetää ensi kesäksi. Tuli nyt tällänen typerä saarnaamis viesti, mutta ihmetyttää vaan koska kehonmuokkauksesta kummiskin kyse, kyllähän niitä painoja saa kuka tahansa heiluteltua, isompiakin eikä se kasvu ole taattua. Oma kroppasihan tuo on, tsemiä jumppiin.

  5. Anonyymi 1: Kiitos, vaikka kyllä se varmaan vaatteista johtuu ;)Anonyymi 2: Kiitos tsempeistä! En aio tänä vuonna painoa kovin korkealle nostaa. Voi olla ettei tässä hirveästi lihaa tahkota, mutta tällä tavalla mennään tämä vuosi. Olo on hyvä, kroppa toimii ja treenit tuntuvat kulkevan, se on tällä hetkellä tärkeintä. Onhan se selvä ettei natutreenillä hirveitä massoja kerätä eikä sitä paksuutta isommin ole muuallakaan kuin selässä 😉 Kehonmuokkausta voi kuitenkin mielestäni harrastaa myös ilman isompia bulkkauksia. Saa nähdä tuleeko kehitystä lainkaan vai onko tämä vuosi turhanpäiväistä painojen heiluttelua 🙂

  6. Anonyymi 2: Miksi lihasten kasvattaminen vaatisi sitä rasvaista massaa(toinen vaihtoehto on rasvaton massa, lue: lihasmassa)? Rasvainen massa EI muutu lihakseksi, eikä päinvastoin. Eli et voi sanoa, että ei ole mistä rakentaa, jos et näe Metallisydämen lautaselle, koska sieltä ne lihaksen rakennusaineet tulevat, ei ihrasta ihon alla. Tämän takia niitä läskejä bodareita pyörii tuolla mäkkäreissä ja hesburgereissa hakemassa sitä lihasmassaa, mutta eri miehiä/naisia ovat ne ketkä oikeasti osaavat rakentaa lihasmassaa ilman oikeutuksia syödä kaikkea turhaa. Massan kasvattamisessa se ruokailun oikeaoppisuus on myös ihan yhtä tärkeää kuin dieetilläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta