Paita-arvonnan lopputulos ja tarjouksia

TÄÄLLÄ oli arvonta, jossa arvottavana oli vapaavalintainen paita ja paitalahjakortti Fihasia design-paitakaupasta.

Fihasiassahan on paitoja vaikka kuinka paljon ja toinen toistaan hienompia. Itse olen tilannut jo useamman kerran paitoja kyseisestä firmasta ja olen ollut erittäin tyytyväinen paitoihin.

Osallistumisaikaa arvontaan oli eiliseen iltaan asti ja nyt on arvonta suoritettu. Arpa osui tällä kertaa nimimerkille MikaKe, joka valitsi paidaksi Inked Marilynin. Onnittelut!

Laita MikaKe osoitetietosi minulle sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin välitän ne Fihasiaan josta lähettävät sinulle paidan ja lahjakortin.

Mutta älkää muutkaan vaipuko epätoivoon, vaan muistakaa käyttää noita Fihasian paitalahjakortteja hyväksenne joululahjoina 🙂 Mikä sen helpompaa, lahjan saaja saa itse valita haluamansa paidan.

Ja jos ostat neljä lahjakorttia, saat vielä itsellesi paidan kaupan päälle. Tämän edun voi käyttää myös niin, että saa viisi paitalahjakorttia neljän hinnalla.

Eikä edut tähän lopu 🙂 Jos tilaat Fihasiasta yli 50 eurolla, saat Metallisydämen blogin lukijana kaupan päälle vielä Liquor Brandin hanskat. (Kun teet tilauksen, laita sähköpostia Fihasian asiakaspalveluun otsikolla Metallisydän, niin hanskat lisätään pakettiin)

Ja kun käytetään oikein pitkää matikkaa, huomataan että tilaamalla neljä paitalahjakorttia saat kaupanpäälle sekä sen yhden ylimääräisen paidan että hanskat. TÄSTÄ suoraan lahjakortteihin.

Ei muuta kuin odottelemaan joulua ja joululahjoja!

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Paita-arvonnan lopputulos ja tarjouksia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta