Elämä on aikansa kuluttamista turhuuteen

Minulla innostukset erilaisiin viihde-elektroniikkajuttuihin menevät usein kausittain, jokus tulee katsottua todella paljon elokuvia, joskus taas on sarjojen tai pelikoneella pelaamisen vuoro. Pelikoneella olen pelannut viimeksi varmaan puoli vuotta sitten.

Kun pelaan, pelaan lähinnä sotapelejä. Nyt on ilmestynyt pari hyvin mielenkiintoista sotapeliä, uusi Call Of Duty ja Battlefield 3 joten eiköhän taas jossakin vaiheessa tule aika puhaltaa pölyt pelikoneen päältä ja tarttua ohjaimeen… Ensin pitää kuitenkin odotella sitä inspiraatiota 🙂

Yleensä leffoja tulee katsottua tasaiseen tahtiin ja välillä tulee kausia että pitää katsoa vähintään yksi leffa päivässä. Viimeaikoina on jostain syystä leffojakin tullut katsottua melko vähän. Ei vaan ole niin kiinnostanut.

Jokin aika sitten kävin leffassa katsomassa elokuvan Immortals. Odotin siltä liikaa, ainakin petyin melkoisesti. Lopun Jumalten taistelu Titaaneja vastaan… AAAARGH! Immortalsia oli verrattu elokuvaan 300, joka on mielestäni upea leffa. Ei ehkä juonellisesti, mutta ulkoisesti. Parempi vertailukohta olisi mielestäni ollut Titaanien taistelu. Samanlaista paskaa oli molemmat…

Loistava oli puolestaan kotisohvalla katsomani Buried – Haudattu, jossa Ryan Reynolds vietti puolitoistatuntisen elokuvan kokonaisuudessaan arkussa haudattuna maahan. Mahtavaa, miten sellaisesta asetelmasta saatiin koukuttava ja jännittävä leffa aikaan. Loppuratkaisukin oli kerrankin loistava!

Sarjat on ehkä nyt eniten in. Tuossa jokin aika sitten tuli katsottua Walking Dead, joka oli mahtava. Uutta Täydellisten naisten tuotantokautta on ihan pakko seurata, hyllyssä odottelee kolmas kausi loistavaa suomalaista Helppo Elämä -sarjaa ja tällä hetkellä nautiskelen Sons Of Anarchyn kolmannesta tuotantokaudesta. Todella koukuttava sarja…

Otsikkoon palatakseni, turhuuttahan nuo kaikki on. Elämänsä voisi käyttää niin paljon paremmin kuin löhöämällä sohvalla ruutua tuijottaen. Voisi esimerkiksi poistaa nälänhädän, lopettaa sodat tai vaikka vaan pelastaa Kreikan luisumasta konkurssiin… Nääh, en viitsi. Meen takasin sohvalle…

Tehkää te jotain järkevää ja osallistukaa paita-arvontaan TÄÄLLÄ

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Elämä on aikansa kuluttamista turhuuteen”

  1. Ootko kattonu spartacus nimistä sarjaa? Sitäkin on verrattu 300 elokuvaan. Onkohan mistään kotoisin? Taitaa mennä itsellä hankintalistaan.

  2. Olipahan paska toi Buried, jumerikassa alkoi uusi pirun kova lännen aiheinen sarja kuin Hell on Heels, suosittelen tutustumaan, laadukkaasti tehty.

  3. Itse katson SoA sarjan neloskautta Usan tahtiin ja voin sanoa että meno vain paranee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta