Metallisydämen ja Jericon selkätreeni

Reilu vuosi sitten sain Pakkotoistolla nimimerkillä Jerico kirjoittelevalta kaverilta kutsun hänen kotisalilleen vetämään yhteistreenin. Kyseisestä treenistä on juttua TÄÄLLÄ. Silloin sovittiin että homma otetaan joskus uusiksi minun kotisalillani. Kauan siihen meni, mutta tällä viikolla tuo yhteistreeni saatiin toteutettua.

Jericolla oli sovittuna päivänä treenivuorossa selkä, joten sovitin omat treenini niin että sain selkätreenin osumaan samalle päivälle. Päästiin siis yhteistuumin kasvattamaan paksuutta selkäfileisiin.

Homma aloitettiin maastavedolla. Itse vedän yleensä pukeilta enkä maasta asti ja vieläpä treenin lopuksi, mutta perkele, ei muuta kuin pienen alkulämmittelyn jälkeen rautaa tankoon ja vetämään. Yllättävän hyvin kulki, mikä saattoi osin johtua siitäkin ettei kumpikaan halunnut antaa tuumaakaan periksi 🙂

Maastavedon jälkeen siirryttiin selkätreenin lempiliikkeeseeni, leuanvetoihin. Ne tehtiin tällä kertaa kapealla otteella, paksuutta kun oli selkään tarkoitus saada. Loppuun asti vedettiin jokainen sarja. Alkoi muuten ainakin Metallisydämen selässä polttoa olemaan kun vetelin viimeisen sarjan vielä aina niin ihanana pudotussarjana pudottaen lisäpainon lopuksi pois.

Seuraavana liikkeenä T-kulmasoutu. Hymy naamalle, ei tunnu missään…

 
 

Selkä oli kohtalaisen tukossa, mutta viimeinen silaus annettiin vielä taljasuperilla, ensin ylätaljaa, sitten alataljaa perään ilman taukoa.

 
 

Loppuun vielä hiukan kohautuksia ja helvetisti vatsoja. Täytyy kyllä sanoa että selkä on ollut tukossa…

Kiitos Jericolle treeniseurasta ja tsemppiä ketoosille!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Metallisydämen ja Jericon selkätreeni”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta