Metallisydän blogi Facebookissa + paita-arvontaa!

Päätin tässä viikonloppuna luoda Metallisydämen blogille oman Facebook-sivun. Kaikkihan siellä Facebookissa on, niin miksei sitten blogikin. Nyt on entistä helpompaa pysyä kärryillä blogin päivityksistä, sen kun tykkää Metallisydämestä Facebookissa!

Ja tykkäämään pääsee tuosta sivupalkista ->
tai suoraan Facebook sivulta TÄSTÄ
Sitten muihin asioihin… Nyt on taas Metallisydämen blogin lukijoilla mahdollisuus olla tyylikkäämpiä kuin mut ihmiset! Paita-arvontaa olisi nimittäin luvassa!
Olen nyt muutaman kerran tilaillut T-paitoja Fihasia design-paitakaupasta ja olen ollut paitoihin äärimmäisen tyytyväinen. Jo kerran aikaisemmin Fihasia sponsoroi paita-arvonnan Metallisydämen blogin lukijoille, nyt sovittiin uudesta arvonnasta.
Systeemi menee näin:
1. Tsekkaa Fihasia design-paitakaupan valikoima TÄSTÄ

2. Valitse eniten itseäsi miellyttävä paita
3. Laita paidan nimi ja koko kommenttina tänne blogiin nimimerkkisi kanssa
4. Odota arvonnan lopputulosta jännityksessä

Arvonta suoritetaan viikonloppuna ja tasan viikon kuluttua maanantaina ilmoitan voittajan nimen täällä blogissa. Kun voittaja on ilmoittanut minulle osoitetietonsa sähköpostitse, lähetetään hänelle tuo valitsemansa paita ilmaiseksi!

Mutta ei siinä vielä kaikki, kuten ostosteeveessä on tapana sanoa! Tällä kertaa voittaja saa valitsemansa paidan lisäksi Fihasian paitalahjakortin annettavaksi vaikka joululahjaksi omalle kultamussukalle!

Lahjakortteja voi toki myös ostaa. TÄSTÄ suoraan shoppailemaan noita lahjakortteja (ja neljän lahjakortin ostaja saa valita itselleen haluamansa paidan kaupan päälle)

Mukavaa viikkoa kaikille!
Metallisydän

58 vastausta artikkeliin “Metallisydän blogi Facebookissa + paita-arvontaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta