Kuukkeli kertoo

Minua jaksaa aina ihmetyttää nuo hassunhauskat hakusanat joilla blogiini päädytään. Taas on aika jakaa parhaita hakusanoja teidän kanssanne. Löydättekö omanne?

lehmien vapautus
Blogiin tulee kirjoiteltua monista minulle tärkeistä asioista. Yksi niistä on ehdottomasti lehmien vapautus. En voi sietää vangittuja lehmiä ja syönkin siksi vain vapautettujen lehmien jauhelihaa…

 
vitun läski paska
Hmmm… Millaista on läski paska? Onko se sellaista vetelää ulostetta? Ja jotenkin olen ollut siinä käsityksessä että paska tulisi siitä toisesta reiästä… Vaikeita asioita.
 
tyttö oksennukset
Joo, onhan ne ihan erilaisia kuin poikaoksennukset. Mutta en kyllä pidä niitä yhtään sen viehättävämpinä kuin poikaoksennuksiakaan…
 
Tässä oli kuva oksentavasta tytöstä.
Poistin sen herkimpien lukijoiden mielenrauhan säilyttämiseksi.mitkä ovat lisäravinteita
Tämä on ymmärrettävästi hankala asia. Maidosta eristetty kaseiini on lisäravinne, mutta itse maito ei. Hankalaa…

olut ja nuuska
Näistähän kirjoittelen blogiin säännöllisesti, sillä molempia kulutan säännöllisesti en koskaan.

pervoja juttuja
Mitä sitä peittelemään, olen pervo. Juttuni ovat siis luonnollisesti myös pervoja.

miten nostaa painoja oikein
Tämä on yleinen pohdinnan aihe blogissani. Onneksi jokin aika sitten löysin hyviä esimerkkivideoita oikeasta tavasta nostaa painoja. TÄÄLLÄ nuo esimerkkivideot.

Kylmä talvi huuru
No siihen päästään taas kohta tutustumaan. Talvifanina oikein odotan sitä. Saatana.

a_lot_of_snow_11015

Isoin mulkku
Tottahan se on, mutta en muista siitä tänne kirjoittaneeni…

Housut roikkuu
No osta henkselit!

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Kuukkeli kertoo”

  1. Kiitti vitusti. Mukava syödä aamupalaa ja törmätä tuohon turhankin havainnollistavaan kuvaan oksentamisesta. Vitun sairasta! Mä en pysty lukemaan koko bloggausta nyt laisinkaan koska toi kuva vainoo mua, enkä jatkossa pysty lukemaan ollenkaan koska voin joutua törmäämään tuohon kirjoitukseen väkisin. Nyyh 🙁 Terveisin: Herccis

  2. MissEvilEve: Mitä tahansa sun vuokses beibe!Anonyymi: Tämä blogihan on pohjimmiltaan hyvin filosofinen ja pohdiskeleva. Kiitos tsempeistä!

  3. Onko uusi tyttöystäväsi urheilullinen, harrastaako hänkin salitreeniä? Minusta tärkeää, mikäli haluaa suhteen onnistuvan. Moni normi mimmi ei ymmärrä tätä treenausta, syömistä, pöntöllä ravaamista&ilmavaivoja ja lisäravinteiden vetelemistä. :/ Tsemppiä treeneihin!

  4. Hei, miten sä saat katottua statcounterista noita hakusanoja pidemmältä ajalta? Ootko maksanut jonkun maksun vai tsekkailetko niitä joka päivä?

  5. Anonyymi: Minulla ei ole tyttöystävää, mutta onhan se hankalaa löytää ”yhteistä säveltä” jos mielenkiinnon kohteet eivät ole samanlaisia.Jonna1983: Tsekkailen niitä aina silloin tällöin ja laitan hauskat talteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta