Parit poseeraukset

Tasaisin väliajoin olen tänne blogiin kuntokuvia laittanut. Enimmäkseen ne on olleet ainaisia tuplahauis edestä- poseerauksia. Nyt päätin repäistä ja kokeilla ottaa pari hieman erilaista poseerauskuvaa. Poseeraus ei ole vahvoja puoliani eikä ne nytkään ihan kohdalleen menneet, mutta julkaistaanpa silti.

Pitää ehkä harjoitella tuota poserausta ihan jonkin verran jotta sen oppisi… 🙂

Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Parit poseeraukset”

  1. Kova on kondis… Tissejä hieman lisää ehkä? Olkapäät dominoi.. Pakki näyttää hyvältä. Mitenkäs pohkeet? Entäpä latsit?Tai mikä mikä mä nyt oon arvostelemaan :DPs.Ootko muuten kattonu Boogie Nightsin?? ”I´m a star, a BIG shiny star”

  2. Hieno kunto, oletko ajatellut lavalle lähteä? Millaisella jaolla harjoittelet? Tsemppiä treeihin! – Sami

  3. MVN: Kovaa kondista tässä vasta haetaan 🙂 Ehkä muutaman vuoden päästä… Tissit tosiaan aika pientä kuppikokoa ja kyllä sitä kaipaa lihaa ympärilleen ihan jokapuolelle :)Sami: Kiitos tsempeistä 🙂 Lavat ei kutsu ainakaan vielä.Kyösti: Kiitos!

  4. Taisi tulla vähän liikaa mustaa laitettua kikkelin päälle 😉 hahaKova on kondis tosiaan, paljonko sinulla on painoa?

  5. Samaa just kans tuskailin että hitto näitä poseerauksia :DD Mutta ajattelin kyllä opetella ja vielä olla hyväkin jo senkin takia että lihasmassalla tuskin tuun niin säväyttämään että kehtais lavalla seistä jos kaikki muukin on niin ja näin ;D No enivei, ”ihan kiva” vatsa ja muutenkin 😉

  6. Hyvät on kuvat vaan mitäpä muuta sitä voi odottaa kun kondiskin on hyvä. Sen verran ollut kova pumppi että parasta lihasryhmää pitänyt peitellä kookkaammalla palkilla. Eipä siinä. Iso jätkähän sä oot…

  7. Pakko kysyä, kun en oo hokannut missään sanoneesi asiasta, mutta ootko treenannu ihan natuna aina?

  8. Saara: Poseeraaminen on siitä mukavaa, että jos sen osaisi, saisi tällaisestakin ruipelosta luotua lihaksikkaan illuusion 🙂 Pitäisi vaan opetella ensin poseeraamaan…Anonyymi: Jos sitä aletaan esitellä, pitää blogi laittaa maksulliseksi…MissEvilEve: Eihän sitä nyt kaikkea voi näyttää… Siinähän menis ihmisiltä yöunet…Anonyymi: Kyllä ihan kaurapuurolla ja proteiinijauhoilla on menty koko ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta