Tahtoo lisää kaikkea!

Kovasti tekee taas mieli shoppailla vaatteita. Jostain syystä aina välillä iskee halu ostaa jotain kivaa. Mitään en oikeastaan tarvitse, mutta sehän nyt ei ole mikään syy olla shoppailematta 🙂
Laitoinkin tässä taas viime viikolla pari paitaa tilaukseen Fihasiasta. Tykkään paljon firman paidoista, laadukkaita, erilaisia (ei tule jokaisella vastaan), paljon valikoimaa, edullisia ja mikä parasta, ei postikuluja. Ei siis tarvitse tilata kauheaa kasaa kerralla vaan voi tilata juuri yksi tai kaksi paitaa kerralla.
Tällaiset tuli tällä kertaa:

Suurena Batman-fanina oli pakko tilata siisti Vintage Batman paita. Tarjolla olisi ollut parikin erilaista ja myös Supermania, mutta tuo oli kyllä omasta mielestäni upein. Malli on aika slimmi, mutta ainakaan vielä ei vatsamakkarat pahasti paista paidan alta 🙂

Toiseksi paidaksi tilasin tällä kertaa hiukan erilaisen Kozumikku Amazon From Hell paidan. Siisti mun mielestä tuokin. Malli on hiukan Batmania väljempi.

Naisetkin pääsevät vapauttamaan sisäisen supersankarinsa, naisille löytyy nimittäin myös omat Vintage Superhero paidat. Tuollaistahan ei tietenkään kuka tahansa nysväke voi päälleen laittaa, sillä Super Girl paita sopii ainoastaan oikeille teräsmimmeille 🙂

Eihän se shoppailuhimo tietenkään parilla uudella T-paidalla lähde. Kaikenlaista muutakin tekee mieli ostaa. Yritinkin sammuttaa shoppailuintoa myös uusilla talvikengillä. Ihan niin kuin kenkiäkään ei olisi vielä tarpeeksi…

Vielä haluaisin uuden talvitakin ja parit uudet farkut. Eikä kai niitä huppareitakaan koskaan liikaa ole 🙂

Ja värikkäitä sukkia nyt ei ainakaan voi olla liikaa 🙂 Tässä tämänkertaiset päivän sukat:

Nyt taas selailemaan Fihasian nettisivuja, millasenkohan paidan sitä seuraavaksi tilaisi…

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Tahtoo lisää kaikkea!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta