Bison Boxing Night

Väkivalta, mikä ihana urheilun muoto. Onko mitään viihdyttävämpää kuin katsoa kun isot miehet mätkivät toisiaan turpaan? Eipä juuri… Perjantaina järjestettiin Porissa Ammattinyrkkeilytapahtuma Bison Boxing Night.

Valmiina lähtöön…

Itse nyrkkeilyä sai odotella jonkin aikaa. Aluksi kun tunnelmaa oli nostattamassa jokin heppu lauleskelemassa. Onneksi se huvi loppui lyhyeen…

… ja kehään kapusi illan isäntä, Janne ”Onnenpyörä” Porkka. Ihan hyvin oli sana Jannella hallussa, ei siinä mitään. Malttamattomana odotin illan ensimmäisen matsin alkua.

Ja sieltähän se alkoi. Mutta mitäs helvettiä, kehään kiipesi kaksi naista jotka alkoivat tökkiä toisiaan. Ihan hyvä matsi sekin lopulta oli, kunhan ehti asennoitua siihen oikein.

Vihdoin pääsi illan ensimmäinen ”oikea” nyrkkeilymatsi alkamaan. Vastakkain olivat Haminalainen Janne Forsman ja Slovakialainen Jan Antoska. Ihan viihdyttävä matsi, jonka Forsman voitti.

Seuraavana vuorossa oli Porin oma Sami Selesmaa ja kannustus oli sen mukaista. Vastaansa nuorempi Selesmaan veljeksistä sai Tsekin Miroslav Kvockan. Matsi oli Selesmaalle helppo nakki ja päättyi tuomarin keskeytykseen Selesmaan lyötyä Kvockan jaloiltaan.

Kolmantena otteluna Helsinkiläinen Niko Jokinen kohtasi Latvian Andrejus Cepurasin. Tämänkin matsin voitto tuli Suomeen. Tuntuivat ulkomaalaisvastustajat olevan vastaantulijoita Suomen ottelijoille.

Nyrkeilymatsien välissä oli ilmeisesti aikataulullisten syiden takia melko pitkiä taukoja, mutta kaiken huippu (tai pohjanoteeraus) oli kyllä tunnin tauko jonka aikana esiintyi Lolas Pussycats. Siis voi luoja millaista myötähäpeää esitys aiheutti. Ja se vaan jatkui ja jatkui… Jotain kertoo ehkä se, että teinipojat alkoivat huudella kesken tyttöjen tanssiesityksen että ”Selesmaa lavalle!”

Tunnelma siis lässähti todenteolla tanssiesityksen myötä. Onneksi ei ole mitään mitä energiajuoma ei korjaisi. Tölkki naamaan ja seuraavaa matsia odottamaan!

Ja vihdoin saatiin Aki Selesmaa kehään. Vastassa Akilla oli Tsekin Rostislav Kovac. Matsi oli melko tasainen, mutta voitto meni lopulta selvästi pisteillä Selesmaalle.

Jäljellä oli enää illan päämatsi, keskisarjan suomenmestaruusottelu Kai Kauramäen ja Timo Laineen välillä.

Matsi oli todella tasainen. Yleisö kannusti meluisasti omaa suosikkiaan, Harjavallan Kai Kauramäkeä. Oli Timo Laineellakin yksi fani joka huusi kurkku suorana, hyppi ja pomppi, melkein tippui katsomosta ja taisi lauetakin pari kertaa matsin aikana. Kyseessä oli melko varmasti mallipoika Timo Laineen poikaystävä…

Matsi oli todella tasainen ja päättyi lopulta Porilaisyleisön pettymykseksi tuomariäänten enemmistöllä Helsinkiläisen Laineen voittoon.

Illan lopuksi kuulutettiin vielä alkavan uusi puolentunnin mittainen Lolas Pussycatsin esitys. Tässä vaiheessa pakenin juosten paikalta.

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Bison Boxing Night”

  1. Ihan v*n hyvä (ja hauska!) analyysi illasta, kiitos tästä! Olin itekkin katsomassa tuolla ja juuri noin se meni. Tosin Lolan ryhmän osuuden kuvailit melko nätisti 😉 Se oli kyllä karmea, ja mää oon sentään ollu Tukiaisten keikalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta