Vittu mitä idiootteja…

Minua on jo pitkään vituttanut suuresti idiootit jotka pysäköivät autonsa salin pihaan miten sattuu. Siis tien toisella puolella on iso parkkipaikka minne mahtuu autoja vaikka kuinka paljon, mutta joillekin se matka tien yli vaan on liikaa. Enimmäkseen kyse on lounasaikaan samaan rakennukseen syömään tulevista eikä niinkään salin käyttäjistä. Autoja on usein pitkin pihaa ja ne jo saavat jonkin verran vitutusta aikaan, mutta tässä yhtenä päivänä osui kyllä kohdalle kaiken huippu, nimittäin alla olevassa kuvassa näkyvä valkoinen kuorma-auto.

Kyseinen auto oli siis pysäköity saatana keskelle pihaan tulevaa tietä. Ja kyllä, nimenomaan pysäköity. Auto oli parkissa kyseisessä paikassa noin puolituntia kunnes siihen nousi kolme aikuista miestä. Hei haloo? Pää pois perseestä ja hiukan harkintaa mihin sen auton oikein laittaa parkkiin!

Ja kyllä, sain tehtyä salilla muutakin kuin kytättyä ikkunasta idioottien pysäköimistä…

Kokeilin tässä yhtenä päivänä Probody-lehdestä poimimaani erikoissysteemiä rintatreenissä. Kyseessä oli liike, joka tehtiin Smith:ssä, mutta ei millään perinteisellä tavalla. Tanko laitettiin ensin niin alas kuin mahdollista, otettiin punnerrusasento ja punnerrettiin 15 kertaa, nostettiin tanko yhden pykälän ylemmäs ja uudet 15 punnerrusta, taas pykälä ylöspäin ja 15 punnerrusta… niin kauan että asento oli lähes pystysuora. Polte ja pumppi rinnassa oli lähes tuskainen.

Mielenkiintoinen erikois-systeemi, jolla tulen jatkossakin aina silloin tällöin rankaisemaan rintalihojani.

Olen nyt jonkin aikaa käynyt muutaman kerran viikossa grillaamassa itseäni solariumissa. Olen todella huono ruskettumaan, kesällä yleensä palan enkä niinkään rusketu. Nyt minulla onkin ensikesäksineekeriksi-projekti. Saa nähdä tuleeko hommasta mitään. Joka tapauksessa vaikkei väriä tarttuisikaan, on hyvin rentouttavaa maata treenin jälkeen 20 minuuttia solariumin lämmössä ja hurinassa.

Massakausi etenee hitaasti, kuten on tarkoituskin. Paino nousee pikkuhiljaa. Toivottavasti mukaan tarttuu läskin lisäksi hiukan lihaakin…

Kunnon treenin, solariumin ja suihkun jälkeen kun olo on virkeä, on kiva vetää jalkaan myös pirteät sukat 🙂

Pirteää loppuviikkoa!
Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Vittu mitä idiootteja…”

  1. Postattuasi tuplat-kuvan, menetti kaikki muu kirjoitus merkityksensä ja sisältönä on lähinnä blaablaablaablaablaa KUVA blaablaablaablaa.

  2. Morjesta!Kuinka usein tuota solariumia käytät?Sitten, usein aina tuplahaukat paistaa blogitekstien välissä ja harmittavasti pysähtyy tuohon housun resoriin tuo kuva, olisi kiva nähdä myös millaset lihat sulla jaloissa on, oisko mahdollista saada päivitettyä jalkakuvaa jossain vaiheessa? 🙂

  3. MissEvilEve: Kuvia tai ei, sitähän ne mun jutut yleensäkin on, blaablaablaa:ta :DGhettoGold: Kolmisen kertaa viikossa tule solkussa käytyä.Siihen, miksi kuvat päättyy yleensä vyötäröön, on syynsä 😉 Jaloissa lihat on heikommat kuin yläkehossa, eikä tällä hetkellä edes kehity mihinkään kun polvi on niin kipeä ettei oikein pysty treenaamaan. Vituttaahan se…

  4. Ymmärrän, itselläkin on ollut vaikeuksia saada jalkoihin lihaa, mutta nyt kun sopivat liikkeet ja toistomäärät sekä palautus alkavat olla jalkojen kohdalla kunnossa, on kehitystä alkanut tulla toden teolla(nykyään odotellaankin sitä jalkapäivää). Itsellä on myös alkanut polven kanssa kehkeytyä ongelmia, joten ymmärrän täysin vitutuksesi, tsemppiä kinttutreeneihin kuitenkin! 🙂

  5. Eiköhän niitä jalkoja pääse taas lähiaikoina jumppailemaan. Pari kertaa olen jo kokeillut, mutta aina vaan vihloo polvea. Huomenna olisi taas tarkoitus…Sähköpostiin vastattu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta