Mistä tunnet sä zombien?

Noniin, nyt on viimein katsottu Walking Dead läpi ja on arvostelun aika.

Odotukset sarjaa kohtaan oli korkealla, sen verran sitä oli hehkutettu. Tykkään Zombie-leffoista mutta sarjat on aina hiukan arvoituksia. Hiukan pelotti, koska alkuasetelmat oli samansuuntaiset kuin True Bloodin kanssa, siis hehkutettu sarja ja tykkään vampyyrileffoista. Tällä kertaa ei kuitenkaan joutunut pettymään, Walking Dead oli huippusarja. Mukavan väkivaltainen, zombien päitä poksahteli kivasti joka jaksossa eikä ihmishenkiäkään liiemmin säästelty. Yksi puute sarjassa kuitenkin oli, ei se saatanan kuusi jaksoa riitä mihinkään!

Viikolla kävin myös elokuvissa. Tälläkertaa katsomassa uuden kotimaisen Kotirauha-leffan. Odotukset myös sitä kohtaan olivat korkealla, suosikkielokuvani Häjyjen ohjaaja Alkesi Mäkelä ja pääosassa Samuli Edelmann.

VAROITUS: Jos et halua tietää leffan loppuratkaisua, älä lue eteenpäin!

Kotirauha kertoo Samuli Edelmannin esittämän Samin syöksykierteestä. Sami on rakennuttaja, jolla on suuret visiot firmansa tulevaisuudesta, taloja on valmiina, tekeillä ja suunnitteilla, valitettavaa vaan että laman myötä asuntokauppa tyrehtyy ja Samin firmalla alkaa alamäki. Rahaa ei ole maksaa työmiesten palkkoja saati ostaa tyttärelle luvattua mopoautoa. Sami kuitenkin taistelee kynsin hampain pitääkseen kulissit pystyssä eikä edes oma perhe tiedä miehen syöksykierteestä. Kun kaikki on mennyttä perhettä myöten on Sami valmis päättämään päivänsä.

Tähän asti elokuva on loistava. Mahtava kuvaus siitä miten kaikki saattaa mennä päin helvettiä vaikka mitä tekisi. Sitten pilataankin hyvä elokuva totaalisesti. Sami sattuu saamaan yllätysperintönä niin paljon rahaa, että firma pelastuu ja samalla perhe palaa takaisin. Kaikki on niin happyhappyjoyjoyta että yököttää. Mikä helvetti siinä on että elokuvissa ei voi olla surullista loppua? Miksi homma pitää pilata epäuskottavalla ja paskalla lopulla ihan vaan ettei katsojille muka jäisi paska fiilis? No minulle ainakin jäi. Uskottavalta elokuvalta vietiin uskottavuus typerällä lopulla.

Onneksi paskankin elokuvan pelastaa pirteät sukat!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Mistä tunnet sä zombien?”

  1. Toi sarja on tosi hyvä! Kakkos sarja meneillä, kolme jaksoa tullu. Netistä löytyy 😉

  2. Juu netin syövereistä löytyy tosiaan kolme jaksoa sarjaa ja vielä vähän paremmalla kuvallakin kera tekstien jos vaan jaksaa vähän nähdä vaivaa, kakkos kaudelle on tulossa 13 jaksoa koska eka kausi sai niin hyvän vastaanoton yleisöltä.

  3. Tänään itseasiassa hetki sitten polkasin käyntiin kyseisen sarjan ja ensivaikutelma oli kyllä miellyttävä!

  4. Anonyymi 1: Haluun kaikki kerralla, en jaksa odotella uusia jaksoja…Anonyymi 2: Odottelen BR-julkaisua, kattelen sitten kaikki kerralla :)Anonyymi 3: Sama meno jatkuu muissakin jaksoissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta