Mikä on elämässä tärkeää?

Olen täällä aiemminkin kirjoitellut aika avoimesti ajatuksistani ja suhtautumisestani elämään. Jos ei kiinnosta lukea lässytystä elämän arvoista ja onnellisuudesta, kannattaa tämä teksti skipata, lähipäivinä kirjoittelen taas tiukkaa tekstiä treenaamisesta 🙂

Otetaan nyt kuitenkin aiheeseen kevyt lasku ja johdatellaan juttu siihen treenijuttujen myötä 🙂 Varmasti kaikki blogia enemmän seuranneet ovat hyvinkin selvillä siitä, että kuntosalitreeni on intohimoni, voisi sanoa että rakastan treenaamista ja sitä tunnetta minkä se minussa aiheuttaa. Kaikkensa antamista, voimakasta oloa treenatessa ja uupumusta treenin jälkeen. Mahtavia tunteita.

Tunteet ovat muutenkin mahtava asia. On hienoa tuntea jotain, mikään ei ole tylsempää kuin tunteettomuus, liika tasaisuus. Kaikki ihmiset nauttivat ilosta ja onnellisuudesta, rakkaudesta. Harvoin tulee ajateltua että negatiivisillakin tunteilla on paikkansa. Kun välillä tuntee vihaa, kiukkua, surua ja ikävää, huomaa myös positiivisten tunteiden korostuvan.

Mielestäni elämässä pitää uskaltaa ottaa riskejä. Jos elää varman päälle, niin ettei koskaan pety tai satuta itseään, voi jäädä jotain mahtavaa kokematta. Kun asettaa itsensä alttiiksi pettymyksille ja ottaa riskejä, on mahdollista että tulee turpaan, mutta voi olla myös että saavuttaa jotain, kokee jotain ihmeellistä. En tarkoita että pitäisi ryntäillä suin päin minne vaan, mutta pitää muistaa että ”jos ei hyppää, ei voi lentää”…

Olen joskus miettinyt oman elämäni tarkoitusta. Minä en tule poistamaan maailmasta nälänhätää tai keksimään parannuskeinoa Aidsiin, ei mitään niin ylevää. Olenkin itsekkäänä ihmisenä päätynyt siihen, että oman elämäni tarkoitus on olla onnellinen.

Mikä sitten tekee minut onnelliseksi?
Työ. Teen työtä jota rakastan ja josta nautin.
Treenaaminen ja kehitys jota saan treenillä kehossani aikaan. Treenaaminen aiheuttaa minulle sekä fyysisen että psyykkisen hyvän olon.
Hyvät ystävät, jotka ymmärtävät minua, hyväksivät minut sellaisena kuin olen ja joihin voin aina luottaa. Olisin hukassa ilman ystäviäni.
Rakas perheeni. Minulla on mahtavat vanhemmat ja todella rakas sisko jotka ovat aina tukenani. En varmaan koskaan pysty kertomaan heille kuinka tärkeitä ja rakkaita he ovat minulle.
Ja tärkeimpänä rakkaus, ihminen jota rakastaa ja joka rakastaa minua. Se jos mikä tekee minut onnelliseksi.

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Mikä on elämässä tärkeää?”

  1. Tällaiset kirjoitukset mahtuvat hyvin treenistoorien väliin, sillä ne osoittavat, että Metallisydän on muiden lihasryhmien ohella muistanut treenata myös aivojaan.. vai liekö luontaista kehitystä? :)Niin ja tuohon ylevyysjuttuun: Vaikka meistä kukaan ei keksisikään sitä lääkettä aidsiin, niin se vähä, mitä tiedän työstäsi lasten parissa, on ainakin minun näkökulmastani todella ylevää. Vaikka en edes tunne sinua, niin olen välillä ollut todella ylpeä puolestasi, että olet valinnut moisen uran ja nautit siitä.- Surku

  2. Olla onnellinen.. Sitä tavoitetta kohti mennään 🙂 Alku aina hankalaa ja omalla kohdalla se tarkoittaa lapsuuden asioiden käsittelemistä terapiassa, paljon itkemistä ja syvien haavojen aukirepimistä. Toivon onnea sinulle sydämeni pohjasta. Rakastuminen on IHANAA <3.

  3. Metallisydän…olet hieno mies. Tämän totean vuoden päivät blogiasi seuranneena, parikymppisenä nuorenamiehenä (no homo) ;D Jatka samaan malliin.

  4. Surku: En pidä työtäni merkityksettömänä, päinvastoin ja todellakin nautin siitä. :)Anu: Onnellisuus, ei mikään vähäpätöinen tavoite.Eki: Hehe, kaikkihan nyt Jenniä rakastaa ;)Anonyymi: Hieno aolla hieno mies, tänks!MissEvilEve: Aina välillä se pääsee sulamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta