Nosta saatanan mulkku!

Otsikko on suora lainaus viimekertaisista treeneistä 🙂 Kun kannustus on kohdallaan, kulkee treeni paremmin…
 
Tällä kertaa treenattiin rintaa ja olkapäitä käyttäen paljon erilaisia erikoistekniikoita. Erikoistekniikat oli käytössä jokaisessa liikkeessä mitä treeniin kuului.
 
Ensin lämmiteltiin paikat hyvin erilaisin kepinpyörityksin ja lämmittelysarjoin. Ensimmäinen varsinainen treeniliike oli vinopenkkipunnerrus. Se tehtiin tällä kertaa Smithissä, siinä kun on jotenkin mukavampi tehdä pudotussarjoja. Tältä se näytti:
 
 

Seuraavaksi tehtiin käsipainopunnerrusta. Jostain syystä se jäi dokumentoimatta… Joka tapauksessa kohtuuisoilla painoilla lyhyitä sarjoja pakkotoistoilla.

Rintatreeni viimeisteltiin kahden rutistussarjan yhdistelmällä. Ensin piiitkä sarja todella rauhallisia rutistuksia käsipainoilla tasapenkillä…

…jonka jälkeen rutistuksia ylärinnalle ristikkäistaljassa.

Sen jälkeen olikin aika siirtyä olkapäiden kimppuun.

Ensimmäiseksi vipunostoja penkillä istuen. Liike hyvin hallittuna, kunnon rutistuksella ylhäällä. Alhaalla käsiä ei päästetä lepäämään.

Vipunostoja jatkettiin seisten, jolloin painomäärää nostettiin ja liikerataa laajennettiin niin että painot tuotiin ala-asennossa vartalon eteen. Muutama pudotussarja.

Takaolkapäille omat viparinsa ja sitten punnerrusliikkeisiin…

Ensin pudotussarjoja niskantakaapunnerruksessa…

Ja sitten Arnold-punnerrusta, siinäkin pudotussarjoilla. On muuten vittumainen tunne kun painot on olemattoman pienet, mutta ne ei vaan saatana nouse…
 
 
Loppuun vielä hiukan kohautuksia käsipainoilla ja treeni oli pulkassa.
 
Pukuhuoneessa oli pakko pikkuisen pullistella vaikka kesän kireystaso alkaa olla muisto vain… 🙂
 
 
Kova treeni vaatii kovat eväät, siksipä poikkesin kotimatkalla pizzerian kautta 🙂
 
 
Sinne meni 🙂
Metallisydän

17 vastausta artikkeliin “Nosta saatanan mulkku!”

  1. huhhuh, aivan saatanan julmat massat. meinasitko vielä natuna saada tuohon lisää massaa jollain taikatempulla :D??

  2. Saatanan kova kondis kyllä, voi kun itsekin joskus tohon kuntoon pääsisi.. Paljonko jäpiskällä on tuo hauiksen ja rintakehän ympärys? Mikä muuten on mielestäsi ollut toimivin treenilaturi, kun oon ajatellut ottaa kokeiluun ja muistaakseni olet niitä useampia käyttänyt?

  3. Kiitos kiitos 🙂 Hauiksen osalta on vielä valitettavasti jonkin verran matkaa 50 sentin tavoitteeseen, rintaa ei ole tullut mittailtua.Monia latureita on tullut testattua, osa on toiminut paremmin ja osa huonommin. Parhaan tehon olen tähän mennessä saanut Fast:n Workout Shock:sta. Nytkin kaapissa odottaa testia useampi purkillinen eri latureita… täydellistä etsiessä 🙂

  4. Teet ukko hyvää työtä. Natuksi kovat paineet lihaksissa ja kuntokin kovin hyvä offille. Muutaman vuoden blogiasi seuranneena voin todeta, että olet kehittynyt hienosti ikäiseksesi treenitaustasi huomioiden. – Hanska-Jone

  5. Mulle ei ole elämässä esteitä, on vain hidasteita. Btw, otsikko antaa ymmärtää että kirjottaisit potenssiongelmista, koin todellisen aihealueen hieman pettymykseksi kun alku lupasi jo niin hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta