Periksiantamista ja perään antamattomuutta…

Niinhän siinä sitten kävi, vuosia sinnittelin ja vastustelin, mutta nyt annoin periksi ja liityin facebookiin. Hyvin todennäköisesti tämä päätös vie minut lopulliseen rappioon. Kohta en enää muuta ehdi tehdä kuin päivittää profiiliin etten tee muuta kuin päivitän facebookin profiilia…
 
 

Toki on olemassa myös kohtuukäyttäjiä, mutta olen kuullut myös monista jotka nuorina ja kokeilunhaluisina liittyivät facebookiin ja nyt niillä menee ihan päin helvettiä…

Ainakin hetken pyristelen vielä vastaan ja yritän pitää kiinni siitä vähästä facebookin ulkopuolisesta elämästäni… Perjantaina käytiin työkavereiden kanssa hiukaksen viihteellä. Ensin syötiin yhdessä ravintolassa, sitten hiukkasen juotiin ja keilattiin…

Keilaamisen jälkeen meno oli kovaa ja siirryimme viettämään iltaa anniskeluravintolan puolelle. Tapojeni mukaan olin tylsä ja siirryin hyvissä ajoin vesilasiin…

…mikä mahdollisti seuraavan päivän kovat treenit. Iltapäivällä olinkin jo pirteänä lähdössä salille.

Se nyt vaan on sellainen juttu, että minulla treenit tulevat ensin ja muut jutut vasta sitten. Kyllähän siinä lihat katoaa jos yksikin treenipäivä jää välistä 🙂

 
 
 
 
Ja loppuun päivän sukat:
 
Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Periksiantamista ja perään antamattomuutta…”

  1. Suorastaan titaaniset päivän sukat. Tässähän on nyt aivan jokanen tuhoamassa koko elämänsä kaikenlaisella perseilyllä 😉 Ootappa vain niin kohta sinut tägätään nuihin bilekuviin sielä facebookissa.

  2. Noi sukkakuvat alkaa olla jo melkosia :DFacebook syö sielun. Odotappa, kun asennat puhelimeen facebook sovelluksen niin se imasee sun puhelimesta kaikki sun henk. koht. tiedot. Se vasta on helvetin reilua..

  3. Dexteri: Nuo on mun lempparisukat 🙂 Mihin ihmeen bilekuviin, en mä harrasta bileitä :oAnu: Pitkään sinnittelin 🙂 Jeps, kavereita!Matti: Mulla ei ole sielua… 😀 Mitenkäs helvetissä sellanen tietojen ryöstäminen on mahdollista?

  4. Ihan nauratti ääneen viimenen kuva, riski mies pinkeillä sukilla. way to go 😀

  5. Niin se sovellus kysy mulla, että ”haluatko lähettää osoitekirjasi tiedot meille, käytänne niitä tarkoitukseen x”. Öö, ”no en helvetissä halua lähettää teille mun osoitekirjaa!” Mennäänkö tässä liian pitkälle? Kyllä ehdottomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta