Parit leffareissut

Edellisestä leffasta käynnistä ehti kulua luvattoman kauan, varmaan pari viikkoa. Pakkohan se oli paikata tilanne ja käydä tällä viikolla kahdesti elokuvissa 🙂

Ensimmäinen elokuva oli laajalti kehuttu ja palkintojakin voittanut Drive.

Drive kertoo Los Angelesissa asuvasta, nimettömäksi jäävästä Stunt-kuskista joka tekee keikkaa myös rikollisten pakoauton kuljettajana. Kaikki ei tietenkään suju suunnitelmien mukaan ja kuskin on turvauduttava koviin otteisiin suojellakseen läheisiään. Elokuva on visuaalisesti hieno pimeine Los Angelesin katuineen ja kontrasti vienosti hymyilevän, ujonoloisen kuskin muuttuessa raa’an väkivaltaiseksi kostajaksi mahtava. Jotenkin elokuva tuo minulle mieleen Taksikuskin…

Toinen viikon elokuvista oli kotimainen Syvälle Salattu.

SYVLLE~1

Pidän paljon kotimaisista elokuvista. Syvälle Salattu alkaa mielenkiintoisesti ja sen asetelma on hyvä, mutta jotenkin en oikein jaksanut pysyä kiinnostuneena elokuvan loppuun asti. Ehkä hivenen typistettynä olisi toiminut paremmin? Jokatapauksessa mahtava näyttelijäsuoritus Krista Kososelta. Kai Lehtinen oli oma jäyhä itsensä ja Peter Franzen yhtä hyvä kuin aina.

Koukkasin myös Anttilassa hakemassa hiukan katottavaa kotisohvalle…

lisäksi shoppailin hiukan uusia pirteitä sukkia ja boksereita…

ja vielä pari uutta tyylikästä mustaa pyyhettä.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Parit leffareissut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta