Voi jumanperkele!

Eilen oli jalkatreenin vuoro. Tallustelin salille täynnä intoa piiskaamaan noita alavartalon tikkumaisia ulokkeita. Poljeskelin ensin jonkin aikaa kuntopyörällä jonka jälkeen siirryin kyykkyhäkille ja aloitin lämmittelysarjat. Hyvältä tuntui ja nostin painomäärää tasaisesti lämmittelysarjojen edetessä. Viimeisessä lämmittelysarjassa sitten polvi petti ilman minkäänlaista varoitusta. Tuntui kuin joku olisi iskenyt tikarin polvilumpion ulkosyrjään. Kipu oli viiltävä ja kiitin onneani että olin laittanut häkkiin varmistusraudat, siihen nimittäin jäi tanko rautoihin, ylös sitä ei ollut mitään toivoa saada.

(Vanha kuva, ei tältä kerralta. Ei siinä paljon tullut mieleen kuvailla…)

Könkkäsin istumaan viereiselle penkille ja oioin jalkaani polvea hieroen. Kipu katosi. Kokeilin kuitenkin varovasti mennä kyykkyyn ja taas ala-asennossa sama viiltävä kipu iski poveen. Ei saatana! Siinä oli kyykkäilyt! Ihan lievästi vitutti ja teki mieli paiskata tanko ikkunan läpi pihalle…

No treenailin jalkoja pikkuvemputuksilla minkä kykenin, mitään kyykkyliikettä ei kannattanut edes yrittää, askelkyykkykin ilman painoja sai aikaan saman kivun. Iltapäivällä varasin seuraavalle päivälle ajan yksityiselle urheilulääkärille. Tänään sitten selviää mikä polvessa on vikana…

Voi jumanperkele!
Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Voi jumanperkele!”

  1. Veikkaan kristallipalloni kanssa sivuristiä ja tosi pieni revähys tai rasitusvamma joka ei muuten lähe alle kuukauesa :q

  2. Mitään isoa ja vakavaa vikaa ei tohtorisetä vääntelemällä ja kääntelemällä löytänyt. Epäili myös pientä revähdystä jossakin päin jotain sidettä.Kysyi että haluanko odotella muutaman viikon ja katsoa paraneeko itsestään, vai laittaako lähetteen magneettikuviin. Ai että haluanko odotella!?! No en helvetissä! Seuraavaksi siis magneettikuvaukseen…

  3. itsellä ollut sama ongelma kun vääntyi junnuna breikissä jalka! pari kertaa tietyissä liikkeissä tuntunut vihlonta mutta mennyt ajan kanssa ohi 🙂 tsemppiä!

  4. Meneekö magneettikuvaus vakuutukseen? On meinaan hiukkasen kallis tutkimus jos omasta lompsasta maksaa.Mikä on muuten treenijakosi nykyään? Entä offikalorit?Toivottavasti ei tule pakollista treenitaukoa,kokemusta on että treenimotivaatio on hirveä mutta käsi kipsissä ei päässyt treenaamaan 5 viikkoon.

  5. Anonyymi: Eiköhän tästä selvitä… ja kun polvi taas kestää, alkaa kovat jalkatreenit uudella innolla :)Sikaniska: Menee vakuutukseen.Treenijako on nelijakoinen:1.rinta/olkapää2.jalat3.hauis/ojentaja4.selkä/vatsaKalorit pyörii siinä neljän tonnin päälle, ihan tarkkaan en ole laskenut.Ei tässä mitään treenitaukoa tule muuten kuin jalkojen osalta, muuten jatkan samalla tahdilla 🙂 Varmaan pitää hiukan ottaa taukoa BJJ:ssäkin, varoa polvea…

  6. Paranemisia. Haluaisitko hieman valottaa tota sun treeniohjelmaa, kun itsekkin olen ajatellut vaihtaa juuri tollaseen 4-jakoseen. Eli mitä liikkeitä teet, kuinka paljon sarjoja ja toistoja jne? Ja miten jaksotat treenit? esim 2on1off jne?:)-SamiE-

  7. Hyvä. Enkä pistä pahitteeks vaikka kertoisit hieman myös offkauden ruokavaliosta :)-SamiE-

  8. miksi ihmessä kyykäät peilin edessä toinen miks sulla joku pehmuste tangos ???

  9. Peilin edessä kyykkään koska tuo kyykyhäkki sattuu olemaan peilin edessä 🙂 Tangossa taas on pehmuste koska olen pohjimmiltani pieni ja herkkä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta