Taas kävi näin

Niinhän siinä aina käy että kun käy kisoja katsomassa, tarttuu sieltä mukaan lisäravinnepurnukoiden lisäksi aina kunnon lataus treenimotivaatiota. Niin tälläkin kertaa. Siellä kun katseli isoja ukkoja iski valtava halu kasvaa itsekin isoksi. Niinpä paluumatkalla pistin ruokavaliosuunnitelmat uusiksi, nyt lisätään Metallisydämen ruokavalioon reilusti lisää hiilareita, hyvästi vatsalihakset, massaa on nyt saatava!

Paino on nyt 94-95 kilon välillä. Tähän aletaan sitä massaa kerätä…

massaa

Sunnuntaina oli heti suunnattava salille ja rinta/olkapäätreenin pariin. Ihmeellinen homma oli että treeni ei jostain syystä oikein kulkenut, mutta silti teki koko ajan mieli treenata lisää. Siis yleensähän jos treeni ei kulje ja joutuu pienentämään painomääriä, alkaa vituttaa ja tekee mieli heittää tanko ikkunasta ja lähteä kotiin. Tällä kertaa kuitenkin teki vaan mieli jatkaa ja jatkaa…

 

Ihan hyvä treeni siitä lopulta muodostui vaikka hiukan pienemmillä painoilla joutuikin touhuamaan.

Eilen brassitreeneissä sain jotenkin telottua oikeaa jalkaani. En pahasti, mutta sen verran että kotona illalla huomasin sisäreiden olevan kipeä. Tänään oli tarkoitus treenata jalat apinanraivolla, mutta saapa nähdä joutuuko sitä muuttamaan suunnitelmia…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Taas kävi näin”

  1. Kyllä on upea yläkroppa! Huhhuh. 🙂 Vielä kun ne jalat saisit samalle tasolle niin eipä olis kyllä mikään häpeä lähteä esittelemään lavoille. 😀 Tsemppiä vain reeneihin!

  2. Oletpa kuosissa! Ylärinta kaipaa lisää massaa mutta sehän onkin ongelma-alue melkein kaikilla saada samalle tasolle muun rintaosaston kanssa.

  3. Eibbi: Jalkoihin tosiaan pitäisi saada hakattua kunnolla lisää kokoa… Kiitos tsempeistä!Kyösti: Jonkin verran tuo kunto on jo pehmennyt kesästä… Rinta kaipaisi muutenkin lisää kokoa ja löytyyhän niitä kehityskohtia vähän joka puolelta 🙂

  4. Kuten Eibbi sanoikin, todella siisti yläkroppa!Onko tarkoituksena kisoihin lähteä? Hyviä treenejä sinne!- Sami

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta