Jos Expoon tahdot mennä nyt, sä takuulla yllätyt…

Se olisi Fitness Expo viikonloppuna edessä!

2011_Body_Fitness_SM_mainos
 
Sinnehän se on Metallisydämenkin suunnattava. Siellä riittää nähtävää Suomen huippujen kisatessa Suomen mestaruudesta, näytteilleasettajien pöytien notkuessa lisäravinnepurnukoiden painosta ja lajin harrastajien täyttäessä Finlandia-talon käytävät…
 
(Kuva viime vuodelta)
 
Jos vuosi sitten koettiin suuri muutos messujen osalta Expon muuttaessa Lahden suurista halleista Finlandia-talon ahtaille käytäville, on tänä vuonna itse kisat kokeneet muutoksen. Edellisinä vuosina alkukilpailut on pidetty lauantaina ja finaalit sunnuntaina. Tänä vuonna jako on erilainen, lauantaina kisataan kehonrakennuksessa ja sunnuntaina on vuorossa CBB, fitness ja bodyfitness. Jokaisen lajin alku- ja loppukilpailut pidetään siis samana päivänä. Itse pääsen paikalle ainoastaan lauantaina, joten sunnuntain kisat pitää sitten seurata netin välityksellä.
 
Saapa nähdä mitä ”messualueella” on tänä vuonna tarjottavanaan. Viime vuosi oli melkoinen pettymys olemattoman ”messualueensa” osalta. Näytteilleasettajat olivat ahtaneet kojunsa Finlandia-talon käytäville ja kauppasivat jauhojaan ja patukoitaan samaan hintaan kuin nettikaupoissaan. Toivottavasti tänä vuonna ovat tajunneet laittaa peliin kunnon messutarjouksia…
 
Messuilla piti alunperin olla koko viikonlopun ajan mukana 8-kertainen Mr. Olympia, Ronnie Coleman. Raha kuitenkin puhui ja herra Coleman on täällä pikkuisessa Suomessa vain sunnuntaina ollessaan lauantaina isommissa karkeloissa aivan muualla. Kyllähän se nyt hivenen pistää harmittamaan kun ei ehdi Ronnieta nähdä… Mutta ei kai se Ronnie nyt mitenkään ihmeellinen ole… pelkkä elävä legenda…
 
 
Odotan viikonloppua innolla. Mahtavaa päästä taas näkemään isoja ukkoja ja tiukkoja tätejä huippukunnossa, tuntemaan se messualueen tiivis tunnelma ja syömään itsensä ähkyyn proteiinipatukoista (perinteisesti Exossa PITÄÄ syödä paljon patukoita) sekä mahdollisesti näkemään uusia ja vanhoja tuttuja.
 
Jos näette tämän näköisen kaljupään harhailemassa urpon näköisenä Expossa, tarttukaa ihmeessä hihaan niin turistaan hetki vaikka päivän politiikasta 🙂
 
Metallisydan
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Jos Expoon tahdot mennä nyt, sä takuulla yllätyt…”

  1. Nalle: Onhan ne aika hinnakkaat… mutta ainakin messualueelle tallustelemaan 🙂 Ja nykäiseppä ihmeessä!Matti: Hiukan kyllä harmittaa tuon sunnuntain missaaminen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta