Jebajee!

Treenit luistaa erinomaisesti. Liikuntaa tulee harrastettua enemmän kuin koskaan, viisi salitreeniä ja kahdet brassitreenit viikossa, päälle vielä työhön kuuluvat liikunnat niin on siinä tällaiselle wannabe-urheilijalle liikuntaa kerrakseen. Lepopäiviä ei juuri ole, mutta ei niitä tällä hetkellä kovin usein tunnu tarvitsevankaan. Keho palautuu treeneistä hyvin ja olo on mahtava.

Eilen katseltiin ystäväni kanssa Dorian Yatesin treenivideota ja sen myötä into on taas kova 🙂 Kummasti saa motivaatiota omiin treeneihin kun katselee miten isot ukot treenaa 🙂 Tänään vuorossa on selkä ja vatsa. Homma alkaa taas leuanvedoilla (leveällä myötäotteella ja kapealla vastaotteella) sitten kulmasoutua, ja ylä/alataljaa erikoistekniikoita sopivasti mukaan sotkien 🙂 Loppuun vielä pukeiltavetoa ja selänojennuksia. Vatsalle sitten Metallisydämen oma vatsatreeni 🙂

Hiukan fiiliksiä edellisestä selkätreenistä:

Huomatkaa vieno hymy jälkimmäisessä kuvassa 🙂

Ja sitten hiukan lisäravinnetarjouksia Astmista:

Kunnon pumppi lihaksiin Animal Pump:lla, 29 €

Palkkariksi Anabolic Overdrive 2, 54,80 €

ja herkutteluun Protein Pudding, 31,40 €

Kaikki on olleet omassakin käytössä ja todettu toimiviksi, Anabolic Overdrivea ja Protein Puddingia löytyy kaapista tälläkin hetkellä…

Paljon muitakin tarjouksia löytyy Astmin nettisivuilta.

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Jebajee!”

  1. Itse sain viikonloppuna motivaatiota, kun treenasin kyseisen herra Dorian Yatesin kanssa:-) Yhdyn täysin kyllä mielipiteeseesi siitä, että motivaatiota tulee hurjasti lisää, kun saa treenata jonkun ison kaverin kanssa tai sitten katselee heidän treenejään. Mukavia treenejä sinulle, Metallisydän!

  2. Tuo oli kyllä varmasti mahtava kokemus! Antaa varmasti motivaatiota pitkäksi aikaa 🙂 Saitko treeneistä motivaation lisäksi paljonkin uusia systeemejä treeneihisi?Niin ja hyviä treenejä sinullekin!

  3. Dorianilla oli todellakin tarjota paljon varmasti ihan jokaiselle. Itselle sain todella paljon pieniä vinkkejä, jotka ovat tähän mennessä jo näytelleet todella suurta roolia kehityksessä ja treenin perillemenossa. Aivan uskomattoman poltteen on saanut ja esim. selän kehitys kyseisillä neuvoilla on ollut mieletöntä! Motivaatiota tämä treenipäivä todellakin antoi PALJON, ei edes malta odottaa, että pääsee testaamaan uusia liikkeitä salille!Hassua huomata, miten sitä aina itse luulee tietävänsä asioita ja tekevänsä oikein, mutta kun esimerkiksi Dorian Yates kertoi asioita, näytti miten tehdä liikkeet täsmälleen oikein, huomasi, ettei sitä vielä tiedä oikeastaan paljon mitään verrattuna isoihin poikiin :)Yksi kysymys sinulle, Metallisydän! Käytätkö SELF Micro Whey Active -nimistä heraisolaattia palautusjuomassasi? Vai mihin käytät kyseistä tuotetta? Onko toiminut ja millaisia kokemuksia noin yleensä sinulla tuotteesta? Olen itse harkinnut kyseiseen heraisolaattiin siirtymistä Whey-80:n loputtua.Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

  4. Niinhän se on, tuntuu että aina kun luulee tietävänsä jotain huomaakin ettei sitä oikeastaan tiedä mitään :)Käytän tuota SELF:n isolaattia proteiinilisänä. Otan sitä 1-2 kertaa päivässä n. 30g kerrallaan. Palkkariinkin sopii erinomaisesti ja on muuten hyvää, suosittelen kyllä lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta