Treeniviikko takana, uusi edessä :)

Huh, olipas mahtava viikko, täynnä treenaamista ja mahtavaa oloa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Voin sanoa voivani tällä hetkellä kaikin puolin erittäin hyvin 🙂

Viime viikkoon kuului kuusi salitreeniä, kahdet brassitreenit ja pari lenkkiä. Yhtään totaalilepopäivää en pitänyt. Välillä oli hiukan väsymystä havaittavissa ja keho puuduksissa mutta kaikki treenit sain vedettyä kovaa ja hyvällä sykkeellä läpi. Tänään aion pitää ansaitun lepopäivän, (vaikka onkin työpäivä) enkä tee mitään fyysistä ellei ole pakko, keskityn vaan syömään paljon 🙂

Kauheasti en viikolla treenikuvia kuvaillut, mutta kädestä oli pakko ottaa kuva, suonet kun ovat nykyisin aika mukavasti pinnassa…

kapala

Tällaisesta touhusta tykkään. Nautin siitä että saan repiä treenissä itsestäni kaiken irti, nautin tuskaisesta poltteesta lihaksissa treenin aikana, nautin kaikkensa antaneesta tunteesta treenin jälkeen, nautin puutuneista lihaksista myöhemmin illalla, nautin aroista lihaksista seuraavina päivinä. Nautin myös tarkasta syömisestä ja siitä miltä kehoni tuntuu. Yksinkertaisesti nautin tällaisesta elämäntyylistä, siksi näin elänkin.

Treenaaminen pitää minut myös henkisesti hyvässä kunnossa. Kaikki negatiiviset fiilikset jäävät salille enkä stressaa mistään. Olen jatkuvasti hyvällä tuulella ja iloinen.

Nyt lataan akut ja huomisesta alkaa taas täysillä treenaaminen. Pääsee taas nauttimaan 🙂

Tästä vielä motivaatiot huippuunsa:

 
 
Mahtavaa treeniviikkoa kaikille!
Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Treeniviikko takana, uusi edessä :)”

  1. Kamppailut taisi viedä mukanaan? Mitäs mä sanoin :)Tiukka toi tuplahabat pohjelaitteessa, ihan ennennäkemätön tyyli.

  2. Tiiäkkö mulla on ihan samanlainen elämänfilosofia kuin sullakin. Oon huomannut että en jaksa stressata asioista ja oon hyvällä tuulella lähes aina. Etenkin kun rikkoo rajojaan ja tekee tulosta niin fiilis on mitä mahtavin. nimim. mave-enkka+10kg tänään =)

  3. Ootko metallisydän aikonut noista tatuoinneista mitään tarinaa koskaan tänne blogiin laittaa? Tuosta käsikuvasta tuli mieleen. Ps. siistit suonet, kuten jo edellä mainittu.

  4. Anonyymi 1: Stressaaminen on turhaa, paljon mukavampaa olla hyvällä tuulella 🙂 Ei muuta kuin kovia treenejä ja kohti uusia enkkoja!Anonyymi 2: Kerran olen tainnut jotain rustata, mutta voisihan niistä vaikka jutun kirjoitella… uusia haluan :)Anonyymi 3: Ei ole aavistustakaan kehonkoostumuksesta, keväämmällä kävin mittauksissa mutta en sen jälkeen.

  5. aivanko ois omia ajatuksia lukenu! jokanen saa ja hakee nautinnon sieltä, mistä sen parhaiten saa! mahtava lukea tuommosen positiivisen tyypin hommista 🙂 hienoa hommaa teet.-punttimimmi

  6. Hopi hopi kehonkoostumusmittaukseen! Olis mielenkiintoista tietää…. Miten aiot treenata syksyn? Pidätkö rasvat samalla tasolla vai annatko nousta?

  7. Jopo-Heidi: Hello vaan :)MVN: Se on niiden häviö jotka ei tajua :)punttimimmi: Kiitos! Mä olen jo vuosikausia saanut suurta nautintoa urheilusta ja hyvän kunnon tuomasta mahtavasta olosta, onhan se kivaa!Amatööri: En taida enää tänä vuonna kehonkoostumusta mitata… keväämmällä sitten taas :)Syksy ja talvi treenataan täysillä, kuinkas muuten 🙂 Mitään possukuntoa ei tänä talvena haeta, mutta paino saa nousta hitaasti. Vähän on ehkä jo rasvaa lisää tullutkin kesän kireimmästä kunnosta. Ensikesänä vedetään sitten taas kireäksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta