Hankalaa ja helpompaa shoppailua

Viikonloppuna on suuret juhlat, oikein sellaset joihin pukeudutaan tyylikkästi. No tässäkohtaa näppärä bloginlukija toteaa että sehän nyt ei ole mikään ongelma, Metallisydän pukeutuu aina tyylikkäästi. Mutta ei, näihin juhliin ei mennä Gazozin farkuissa ja Eckon T-paidassa… Ei, kyseessä on rakkaan siskoni häät ja sisko antoi selkeästi ymmärtää että farkut eivät ole sopiva asuste… Taisi jopa vihjata jotain puvun suuntaan. Ja ei, en myöskään usko hänen tarkoittaneen sitä kaappini perällä roikkuvaa Batman-pukua, vaan ihan tavallista miesten pukua suorine housuineen, kauluspaitoineen ja kravatteineen.

No kyllähän jokaisella miehellä puku pitää olla, niin siis minullakin. Kaivoin hyvissä ajoin vanhan pukuni kaapista pukupussista ja aloin sovittamaan. No housut ei nouseet puolesta reidestä ylöspäin ja takista repesi takasauma kun sen päälleni vedin. Jotain kasvua on siis tullut siitä kun puvun ostin reilu parivuotta sitten… SIISTIÄ!

Ei siis muuta kuin kaupungille ja pukua ostamaan. Yleensä kiertelen ja katselen eri vaihtoehtoja ennen kuin teen valintani, nyt kuitenkin väsytti sen verran että kävelin suoraan Dressmanniin ja sanoin myyjälle että tarvitsen puvun. Hän talutti minut miesten pukujen luo. Siitä sitten valitsin sen joka miellytti silmää väritykseltään, eli mustan liituraidan. Sopivat housut löytyivät helposti, niissä kun oli koko ilmoitettu tuumissa samoin kuin farkuissa.

Seuraavaksi etsittiin sopivaa kauluspaitaa. Olisin ehdottomasti halunnut slim-mallisen paidan, mutta eihän niitä ollut kuin tylsissä ruutukuoseissa ja hailakoissa väreissä ja minä halusin luonnollisesti kirkkaan turkoosin paidan <3 Sopiva löytyi, vaikkakaan ei Slim-mallinen, mutta kyllähän tuo ihan sopiva oli.

Takin kanssa saikin myyjä laittaa tietotaitonsa koetukselle. Ensimmäinen kokeilemani takki ei mennyt puoliksikaan päälleni, toinen jo hieman paremmin, mutta selkäsauma siitäkin olisi ratkennut jos olisin käsiäni yhtään tuonut eteenpäin. Kolmas sopikin sitten jo hartioista kohtalaisesti, mutta oli edelleen hauiksen kohdalta tiukka. Neljäs takki sopi sekä hartioiden että jumalaisten käsivarsieni osalta, ongelmaksi muodostui vaan se, että nyt muuten sopiva takki oli vyötäröltä mallia puolijoukkueteltta…

No hätä ei ollut tämän näköinen, näppäränä ihmisenä myyjä kipaisi hakemaan kasan nuppineuloja ja alkoi pistellä niitä takin saumoihin vakuuttaen samalla että kyllä tämä tästä saadaan kavennettua… ja todentotta, aikansa neuloilla tökittyään (pointsit siitä, ettei kertaakaan pistänyt minua neulalla!) sai myyjä takista vyötäröltä puolet pois ja se alkoi näyttää jopa ihan istuvalta!

Maanantaina hain takin ompelijalta ja perhana, nyt minulla on sopiva puku! (joka ei varmaan taas seuraavien pukujuhlien koittaessa sovi päälle…)

Sellaista tässä vaan pohdiskelen, että mistä ihmeestä oikeasti lihaksikkaat ihmiset hankkivat pukunsa jos tällaisella kukkakepilläkin homma oli noin vaikeaa?

Helppoa sen sijaan oli tilata herkkuproteiinipatukoita Astmista. Pitkä odotukseni oli palkittu ja valikoimiin oli taas tullut superherkullisia Supreme protein patukoita.

Noiden voi ihan rehellisesti sanoa maistuvan suklaapatukalle, väittäisin jopa että nämä pärjäisivät sokkotestissä erinomaisen hyvin suklaapatukoiden kanssa. Maku on hyvin samanlainen kuin Lion-suklaapatukassa. Herkkua!

Tilasin kahta eri makua, karamelli-pähkinäsuklaata ja rapeaa suklaakeksiä. Molemmat maut saavat suoraan Metallisydämen makutakuun 🙂

Joka näiden jälkeen väittää proteiinipatukoita pahanmakuiseksi on kyllä aikalailla pihalla… Ja kaikenlisäksi proteiinia on 30g ja sokereita vain 4g (loput hiilarit ei vaikuta verensokeriin). Arvotkin siis kohdallaan 🙂

Mukaan tilaukseen laitoin myös pari Elite Gourmet -patukkaa, tarjouksessa kun olivat ja erinomaisen hyviä nekin!

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Hankalaa ja helpompaa shoppailua”

  1. Mulla oli ihan sama viimeks vähän aikaa sitten ostetun puvun kanssa. Housut soi perseestä, joten pitäis lähtee housukaupoille.

  2. hiilarit vaikuttavat aina verensokeriin! diabeetikkona tiedän tämän asian varsin hyvin. oli hiilareiden lähde mikä vaan niin aina ne vaikuttavat verensokeriin nostattavasti.

  3. Dexteri: Salamurhaaja-luukkia tuolla hiukan hainkin, julmaa ja salakavalaa :)Koo: Tänks!Matti: On se kumma miten vaatteet kutistuu kaapissa… :DAnonyymi: Niinhän se taitaa olla, mutta eikös eri hiilarilähteiden vaikutuksilla ole melkoisiakin eroja?

  4. Monesta kaupungista löytyy sellainen kauppa kuin Mr.Big. Sinne marssin suoraan jos tarviin pukua, vaikka olenkin vain 180cm :)Kuulemma monet ”isot” pojat käy heillä pukuja ja muita vaatteita ostamassa.

  5. Monet todella isot karjut teettävät pukunsa Thaimaan reissulla,halpaa kuin saippua.

  6. Anonyymi: Ei taida täällä olla Mr.Big:iä… Mutta ehkä seuraavaksi kun pitää puku ostaa, voisi lähteä käymään kyseisenlaisessa liikkeessä.iso: Siinä olisikin hyvä syy lähteä Thaikkuihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta