Apinakapinaa ja uusia kuteita

Kävin eilen leffassa katsomassa elokuvan Apinoiden Planeetan Synty. Odotukset eivät olleet kovin korkealla edellisen Apinoiden Planeetan jäljiltä, odotin jotain yhtä kökköä. En myöskään ole koskaan pitänyt James Francosta, aina niin kärsivän ilmeen miehestä. En ymmärrä miten voi näyttää surumieliseltä jopa hymyillessään…
 
Elokuva kuitenkin yllätti minut positiivisesti. Juoni oli hyvä eikä kökköyttä juurikaan ollut. Tykkäsin siitä, että juonessa oli viitteitä tuleviin (aiempien elokuvien) tapahtumiin ja apinoiden pikkuhiljaa kehittelemää kapinaa oli mukava seurata. Jopa Franko oli ihan kelvollinen vaikkakin taas minusta tuntui että hän kärsi koko elokuvan ajan, jopa sen onnellisemmissa vaiheissa. Tom Felton, Harry Potterien Draco Malfoy, oli sama ilkeä paskiainen kuin Pottereissa mutta sopi rooliinsa.
 
 
Tilasin viime viikolla Fihasiasta uusia vaatteita ja nyt on aika esitellä hankintani 🙂 Tällä kertaa tilasin MMSG shortsit ja Shiroi Neko T-paidan.
 
fihasia2

MMSG Shortsit ajattelin ottaa käyttöön ensi maanantaina alkavassa BJJ-touhussa. Kenelläkään tuskin on samanlaisia 🙂 Eiköhän noilla väännä kaverit mattoon siinä missä Tapouteillakin, ainakin kunnes itse puvut hankitaan. Vahvaa mutta kevyttä materiaalia ja todella mukavat jalassa.

fihasia5
fihasia4

Shortsien kanssa tilasin Shiroi Nekon T-paidan joka on kyllä aivan mahtava 🙂 Siisti kulutettu musta luukki komeilla kuvioilla. Vielä kun paita on vahvaa ja laadukkaan tuntuista materiaalia ja hintakin edullinen 🙂 Metallisydän tykkää.

fihasia6
fihasia3
 
Näitä mulle lisää! Mitäköhän sitä tilaisi seuraavaksi… 🙂
 
TÄSTÄ Fihasian nettikauppaan.
Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Apinakapinaa ja uusia kuteita”

  1. Onpa harvinaisen rumia vaatteita;9 Jokainen taplaa tyylillään, näyttää ihan yläaste ikäisen vaatetukselta. Kyllä tähänkin pätee se että yksinkertainen on kaunista.

  2. Niin, toiset tykkää, toiset ei.Mulle taas saisi ainoastaan aseella uhattuna päälle pillifarkut ja lacoste-pikeepaidan. Jotkut kuitenkin tykkää niistäkin…

  3. Vähän liikaa kuviointia mun makuun, heh, mutta ”kauniimmat” nämä ovat kuin esimerkiksi pelkkä musta t-paita ja yksiväriset housut. 😉 Ps. Kivat suonet!

  4. Linda: Mun mielestä joissakin vaatteissa saa olla reilusti kuviota, niitä voi sitten yhdistää yksivärisiin ettei mene liian levottomaksi :)Anonyymi 1: Kädet lähettää sulle kanssa terveisiä :DAnonyymi 2: Kiitos!Ja hei, käsien ollessa pumpissa ne suonet vasta pinnassa onkin… 😉

  5. Ootkos Metallisydän koskaan iHerbistä tilaillu? Just pistin tilauksen itte vetämään ja tulipa kalaöljyt ja d-vitamiinit edullisiks. 125ug d-vitamiinia alle 10 euroa, kun käyttää alennuskoodin EZI893, jolla saa -5 dollaria ensimmäisestä tilauksesta.www.iHerb.com

  6. ja 360kapselia tota d-vitamiinia 125ug vahvusena ja alle kympin tosiaan..

  7. 😀 no pikkusen koodia levitin. Eipä siitä kellekkään haittaakaan ole, päin vastoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta