Viikonloppu rentouduttu mökillä, nyt alkaa uudet lisäravinnetestaukset!

Roaaar! Metsän valtias on palannut!

Olin taas viikonlopun mökillä rentoutumassa ja nauttimassa luonnosta. Ilma oli aivan mahtava, koko viikonlopun paistoi aurinko ja järvi oli lähes peilityyni. Huristeltiin veneellä ympäri järveä kunnes sähkömoottorin akku loppui ja sitten jatkettiin soutamalla. Luonnon omaa selkätreeniä ja sitä tuli kyllä paljon 🙂

Välillä rantauduttiin johonkin saareen hiukkasen kävelemään ja ihailemaan maisemia.

Omassa rannassa ne silti on ne rakkaimmat maisemat…

Tällä kertaa pääsin nauttimaan myös peilityynestä auringon noususta. Lempihetkeni, aamulla viiden jälkeen, aurinko nousee, ei tuulenvirettäkään, linnut laulaa… Metallisydän nauttii 🙂

Nyt on taas hyvä lähteä arjen kiemuroihin.

Tänään alkaakin uusi lisäravinnetestaus. Pakkotoistolla haettiin kymmentä testaajaa Fast:n uudelle Pro Series tuotesarjalle. Laitoin hakemuksen vetämään ja tulin valituksi. Paketti tuli perjantaina ja nyt tänään otan tuotteet testiin.

Tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta:
– Treenilaturi Workout SHOCK
– Aminopalkkari Amino RUSH
– Palautumisjuoma Recovery FEED
– Proteiinivalmiste Protein BLOCK

Pudotan nyt kaikki muut lisäravinteet pois (kalaöljyjä ja vitamiineja lukuunottamatta) ja otan nuo käyttöön. Niiden toimivuutta sitten seurailen ja raportoin sekä tänne blogiin että Pakkotoiston ketjuun kunhan se avataan.
 
Saa nähdä miten toimii vai toimiiko…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Viikonloppu rentouduttu mökillä, nyt alkaa uudet lisäravinnetestaukset!”

  1. Huolestunut: Enpäs, puolueellinen olen!Dexteri: Aikalailla erilaisia kuin Fast:n pussukat ja purnukat yleensä…Jopo-Heidi: Terassi on vankkaa tekoa 😉

  2. Kattelin nuita Fastin pro sarjan purnukoiden ja pussukoiden sisältöä niin aika peruskauraahan nuo on verrattuna muihin lisäravinteisiin. Toki näissä etuna että ovat kotimaisen valmistajan.Mutta hintaki melko korkea verja rattuna annos määriin per pussukka/purkki. Rush purkista esim tais saada 15 annosta mikä riittää n. 3viikon treeneihin..Ja tuolla esim. gymspacellehan moni nuita on kehunu mutta en tiiä onko sillä mitää tekemistä että ne joilla nuo on ollu testissa ovat muutenkin fastin tallin urheilijoita 😉

  3. Oikeassa olet, aikalailla samaa taitavat olla kuin muutkin… Hinnoista minulla ei ole mitään tietoa. Muiden kokemuksia en ole näistä lisäravinteista etukäteen lukenut, en halunnut muodostaa minkäänlaista ennakkoasennetta. Laturi tuntuu potkivan todella mukavasti… tarkempaa raporttia viikonloppuna…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta