Oli synkkä ja myrskyinen yö…

Mitä tekee Metallisydän kun yöllä ei nukuta ja iskee surumielinen, levoton olo?

No lähtee lenkille kello 0:20!

Aivan mahtava fiilis kävellä pitkin pimeitä katuja totaalisen yksin, synkän musiikin pauhatessa korvissa. Kävelin yhteensä tunnin ja 20 minuuttia pitkin rakkaan kotikaupunkini katuja ja tuona aikana kävin läpi todella paljon eri tunteita. Välillä olin surumielinen jopa siinä määrin että kyyneleet kihosivat silmiin, välillä taas hymyilin iloisuuttani ja onnellisuuttani.

Mikä sitten sai aikaan moisen tunneskaalan? Väliäkö sillä, tärkeintä on tuntea. Olen pääsääntöisesti aina iloinen ja hyväntuulinen, hyvin harvoin olen surullinen tai masentunut, suuttunut olen elämässäni kai muutaman kerran. Osaan kuitenkin nauttia myös noista usein negatiivisiksi koetuista tunteista. Miksi surumielisyydestä ei voisi nauttia? Miksi ei saisi olla välillä vihainen? Ne ovat tunteita siinä missä rakkaus ja onnellisuuskin. Kaikki omalla tavallaan mahtavia tunteita.

On niin ihana
saada tuntea
itsensä yksinäiseksi.
On ihanaa,
saa tuntea
ikävää.

(MKKK)

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Oli synkkä ja myrskyinen yö…”

  1. Äijä (:Nuo on kyllä mahtavia hetkiä, itekki harrastelisin aivan satavarmasti pimeäsä jolkottelua jos ei pitäis heti aamusta olla vääntämäsä crossisa. Mahtavia hetkiä

  2. Pimeässä lenkkeily on ihan miun lempparia(: Ja nyt kun periaatteessa lomalla niin rytminkin olen kääntänyt silleen, että öisin tulee valvottua:>

  3. Dexter ei ole missään nimessä huono sarja. Olet luultavasti katellut yhden jakson vain. Jo toka kausi oli paljon parempi ja taisi olla nelonen jo helvetin kova. Kannattaa tosiaan katella koko kausi putkeen aina, v*tuttaa jenkkitahtiinkin katella kun saa viikon venailla jaksoja. Mutta parempi niin kuin venailla vuosi-pari että tulevat Suomeen. True Blood on myös kova sarja, siihen kun pääsee sisään niin on koukussa. Tällä hetkellä menee neloskausi jenkeissä ja viime jaksolla oli yli 5miljoonaa katsojaa, ollen suosituin sarja tv:ssä, eli ei mitään skeidaa todellakaan. Sarjoista/jaksoista jos haluaa lisää tietoa niin tv.com sivu auttaa. Allekirjoittanut katsoo putkeen kauden aina myös, meni siihen sitten 8h -12h . 😀

  4. Ekan kauden Dexteristä katsoin, ei oikein maittanut. Pitäisiköhän sitä joskus kokeilla katsoa lisää… True Bloodista katsoin vaan kolme jaksoa, paljon sitä on kyllä kehuttu… En sitten tiedä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta