Kyykkää poika kyykkää!

Mikäs sen parempi keino nykäistä treenit taas todenteolla käyntiin festareitten jälkeen kuin kunnon jalkatreeni 🙂 Sunnuntaina siis jumppailtiin hiukkasen noita rimpulakoipiloita.

Pitkään aikaan en ole tehnyt etukyykkyä, vaan olen aloittanut jalkatreenit takakyykyllä. Nyt kuitenkin päätettiin treenikaverin kanssa tehdä hiukan erilainen jalkatreeni ja aloitinkin homman etukyykyllä. En edes pyrkinyt tekemään millään ennätyspainoilla, vaan ennemminkin hieman pidempää puhdasta sarjaa. Ihan mukavasti tuo kulki. Isoimmillaan taisi tangossa olla painoa 100 kiloa.

Homma jatkui askelkyykyllä 50 kilon käsipainoilla.

 

Sitten harjoiteltiin suorinjaloinmaastavetoa, joka ei oikeastaan koskaan ole treeneihini kuulunut muutamia kokeiluita lukuunottamatta. Seuraavalla kerralla sitten kunnolla painoa tankoon…

 

Loppuun vielä reiden ojennuksia ja koukistuksia sekä reiden loitontajia. Ja tietenkin ihan saatanan tiukka pohjetreeni. On muuten uudet kujeet pohkeillekin, mahtaisiko sinne alkaa pikkuhiljaa tarttua lihaa…

Treenin lopuksi napattiin pari kuvaa. Kuvat siis jalkatreenin jälkeen, eli pienintäkään pumppia ei yläkehossa ole (ja sen kyllä huomaa…)

Astmissa on muuten taas muutamia hyviä tarjouksia.

Täydellisen treenilaturin metsästyksessä seuraava askel voisi olla Mania!:n testaaminen. Jostakin syystä pidän Manninen Nutraceuticalsin lisäravinteita korkealaatuisina ja toimivina, saapa nähdä toimiiko tuo Mania! odotusten mukaan… testata se ainakin täytyy 🙂

Olen aina ottanut vitamiinit sun muut erillisistä pilleripurnukoista. Olen nyt kuitenkin harkinnut josko testaisin jotakin annospussisysteemiä jossa kaikki olisi samassa nipussa. Astmissa näyttäisi olevan Brutal Pak tarjouksessa, pitäisiköhän sitäkin testata…

Kolmantena testiin voisi ottaa Sida Cordifolian. Siitä minulla ei ole juurikaan mitään tietoa, mutta varma merkki lisäravinteen toimivuudesta on se, että EU kieltää sen valmistuksen ja myynnin, näin on nyt käynyt Sida Crdifolian kanssa. Nyt siis kaappiin muutama purkki varastoon 🙂

Eiköhän näillä eväillä saada muskulat kasvuun 🙂

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Kyykkää poika kyykkää!”

  1. Katoin tota Brutal Pak:n sisältöä ja aineiden vuorokausiannokset on aika hurjat. Tosin body hommiin varmasti aivan ok kampe.

  2. Totesin herätessä, että ihan ok näyttää kun ehin vielä sen viimisen gramman laihuttaa ja saada nokan hohtaan punasena. Nytkö kurkkasin nämä niin suunnilleen iskin nokan pöytään takasi, tästä vertailusta tulee kyllä niin legenda taas :–D Ootappako käyn tuola ja tuun takasi niin luukutan vähän viestejä Email. Ei varmaan haittaa jos jysäytän nuo sinunki kuvat omaan blogiin?

  3. Matti: Kyllä se aika tujua tavaraa saakin olla… :)Dexteri: Oon ihan varma että kun sä lyöt omat kuvasi pöytään, sieltä kurkkaa se yberkireä Bruce Lee :)Toki saat kuvat blogiisi laittaa 😉

  4. Rinta melkosesti jälessä verrattuna olkii ja käsii,tai ainaki niin näyttää kuvissa.?

  5. Kyykkääminen on kivaa :)Ja hyvältä näyttää, ihan koko mies. Minä en kyllä tajua tai huomaa onko joku kohta jäljessä vai eellä. Mainio paketti 😉

  6. Kiitos vaan Anu kehuista 🙂 Ja kyykkääminen tuntuu tosiaan taas vaihteeksi maistuvan, muutenkin treenit kulkee tällä hetkellä sairaan hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta