Mitäs täältä oikein löytyy?

Jaaha, se olisi taas aika tsekkailla miten te rakkaat lukijat olette tänne Metallisydämen blogiin päätyneet… Suurimmalla osallahan tämä on tietysti kirjanmerkeissä, mutta joku raukka tänne eksyy joskus ihan vahingossa googlen kautta mitä ihmeellisemmillä hakusanoilla…
Tällaisia hakusanoja tällä kertaa:
piiskaa tuhmille lapsille (olen tainnut joskus kertoa työstäni?)
speedot yyterissä (ja ilmeisesti myös kesälomastani?)
riuku (jaloistakin joskus tullut kirjoitettua?)
rasvaa navan ympärillä (sitä alkaa kohta kertyä…)
elämäsi rankin treeni (tämän hakusanan poimin mukaan ihan sen takia että pääsen laittamaan linkin TÄNNE)
miten lihavat pukeutuu helteellä (aivan liian paljastavasti jos minulta kysytään…
hauskoja sanontoja läskeille (niitähän minä täällä viljelen… lähde lenkille? syö vähemmän?)
mistä luomu energiajuomia? (luomu energiajuomia? ihan oikeesti?)
jenkkakahvat (en tanssi, en siis tarvitse)
läski lapsi (ehkä olin, ehkä en. Mitäs vittua se teille kuuluu?)
Ja lopuksi tämänkertainen suosikkini:
naisten lihavat kädet
Nyt ei muuta kuin töihin aamuvuoroon, töiden jälkeen pikavauhtia kotiin vaihtamaan rokkifarkut jalkaan ja sitten Porisphereen!
Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Mitäs täältä oikein löytyy?”

  1. 😀 Ei helv, hyvin on ihmiset tänne päätyneet. Mulla on ihan tylsiä hakusanoja, ihan vaan anskua ja anskun treenejä :/

  2. Oli pakko kurkata omiakin hakusanoja. Lihava nainen, plussapallo, kainalokarva ja naisen muna. Haha 🙂

  3. Naina: Aika hyviä hakusanoja sullakin… :)Anu: Kiitos, saa nähdä pysynkö tänään Porispheressä hereillä… aamuvuorot ei vaan sovi mulle…

  4. Perkele ukko on salaa laihuttanu että pärjäis vertailuissa kun kohta pian tulevat 😉 Olen tänään päässy keskivaiheeseen. Tasan 77.Nämä hakusanat kyllä viittaa tähän blogiin aivan täysin 😉 Sielä se huitoo ruoskalla speedoissa ja ”kannustaa” mähöt liikkeele. Vai lie ketä nuilaki viitattiin..Aika hyvältä näyttää!

  5. Niinhän siinä pian käy 🙁 Kesä loppuu keskiviikkona kun koulut alkaa! Meinaa kiirettä piettää.. . . Onneksi satuin tarkistamaan ja lupasin oman luukun puolella vain ottaa kesän aikana kuvan että missä mennään 😉 Kilpailun nimi oli että kumpi puottaa kireämmäksi dieetin aikana ja sehän ei lopu ihan lähipäivinä minun osalta!Pitääpä tonkia joku oikein naseva kuva tuolta ryyppykansisota..

  6. Jos ja kun kehitystä ei enää tule, niin meinaatko siirtyä isojen poikien puolelle, ns. dropitteluun ja kasvaa aikuisten oikeasti ISOKSI? Taidat odottaa SOA(Sons of Anarchy) sarjaa vesi kielellä. Se jatkuu jenkeissä n. 4vkon päästä ja luvassa on hyvää settiä, erinomaisia guest star näyttelijöitä. Tiedät varmaan, että nämä jaksot saa netistä ladattua, eikä tarvitse odottaa vuotta, että tulevat Suomeen? 😉 Sen verran paljon katselet leffoja ja sarjoja, että voisit ainakin muutaman sarjan kausineen imuttaa. Sun makuun voisi olla mm. The Walking Dead, Dexter, True Blood, Justified, Breaking Bad.. Mikään ei voita sitä kun vetäsee kovat reenit ja cheatti mättöjen kanssa vuorautuu sohvalle vuorokaudeksi katselemaan kautta pois. 😀 Akalle tosin pitää antaa ”Sweet Lovingia” jossain vaiheessa..

  7. Dexteri: Ei sulla hätää ole, mulla alkaa tuo paino pikkuhiljaa tässä nousta ja kyllähän se jo saa noustakin 🙂 Mun dieetti kun on loppunut jo aikaa sitten 🙂 Kuvaa odotellessa…Anonyymi 1: Kuukaudesta riippuen tulee sivunavauksia siinä 25 000 – 30 000. Keväällä taisi parhaimmillaan tulla yli 40 000 sivunavausta kuukaudessa. Kesä on aina hiukan hiljasempaa…Anonyymi 2: Eihän se kehitys mihinkään pysää… Hitaasti mutta varmasti tulee koko ajan kehitystä 🙂 Ja ei, puhtaalla linjalla aion pysytellä jatkossakin.SOA:n jatkoa odottelen kovasti, mahtava sarja! Walking Dead on kanssa hankintalistalla. Dexteriä katoin alkuun mutta kun olin lukenut kirjat, tuntui sarja laimeelta. True Bloodista en tykännyt… Sarjat pitää ehdottomasti katsoa useamman jakson osissa, mielellään yhteen putkeen muutaman päivän sisällä. Ei kukaan jaksa odotella aina viikkoa uutta jaksoa… Imuttelemaan en silti ala, olen niin materialisti että haluan boksit kansineen kaikkineen, mitä hienompi boksi sitä parempi 🙂

  8. Taitaa kaveri olla narsisti kun haluaa niin paljon esitellä hormoni kroppaa vai miten se olikaan – en tiedä .

    • Narsisti saatan olla, mutta sinä olet kyllä pihalla kuin lumiukko jos mun kroppaa pidät hormonikroppana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta