Arki, tuo ihana rutiinien tuoja

Syksy tulee ja uudet tuulet alkaa puhaltaa. Työt alkoi maanantaina ja täytyy kyllä sanoa että ihan mielelläni palasin töihin. Hiukan oli jo kaikkia niitä ihmisiä ikävä ja on se nyt mukava päästä taas arkirutiineihin kiinni kesän löhöilyn jälkeen…

Treenit on nyt sitten taas enemmän aamupäivätreenejä ainakin työpäivisin, vapaapäivinä ei treenin ajankohdalla taas ole niin väliä, silloin ajoitan treenit sen mukaan mihin aikaan treenikaverit on salille menossa. Vaikka yksinkin treeni hyvin kulkee, niin onhan se aina mukavampi vääntää kun on varmistaja / kannustaja / juttukaveri mukana.

Olen jo pitkään haaveillut kamppailu-urheilusta. Nyt päätettiin Karpan kanssa tempaista ja ilmoittauduttiin mukaan brasilian jujutsun peruskurssille, päästään siellä vääntämään toisemme solmuun… Kaikkiin treeneihin ei kyllä millään vuorotyöläinen pääse, mutta ehkä suurimpaan osaan… Saa nähdä mitä siitä oikein tulee…

TÄÄLLÄ oli viikon ruokapäiväkirjani kahden ensimmäisen päivän syömiset, nyt on aika listata loput.

TORSTAI

Tasan samat safkat kuin tiistaina, hiukan eri järjestyksessä koska treeniajankohta oli myöhäisempi. (suuri muutos oli siis se, että en syönyt sämpylää aamupalalla, vaan vasta lounaalla jonka jälkeen suuntasin salille)

YHTEENSÄ
2780 kcal, 291g proteiinia, 151g hiilihydraattia, 112g rasvaa

 
PERJANTAI

Tasan samat safkat kuin tiistaina ja samassa järjestyksessä. (taas siis sämpylä aamupalalla, jonka jälkeen treeni)

YHTEENSÄ
2780 kcal, 291g proteiinia, 151g hiilihydraattia, 112g rasvaa

LAUANTAI

Nyt tulikin systeemiin muutos, lauantaina kun oli Karmarock, josta juttua löytyy TÄÄLTÄ.

Lauantaina söin normaalin aamupalan munakkaineen, mutta muu kiinteä ruoka koostuikin mukaan tehdyistä kolmesta evässämpylästä ja kolmesta proteiinipatukasta. Nestemäisiä kaloreita tuli myös nautittua jonkin verran.

YHTEENSÄ
Monta tuhatta kcal, liian vähän proteiinia, liikaa hiilihydraattia, ei laadukkaita rasvoja.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina pyrin parhaani mukaan palaamaan takaisin normaaliin ruokavalioon, muutamilla muutoksilla.

AAMUPALA
Munakas (4 kananmunaa, 100 g kinkkusuikaleita, 40 g juustoa)
Ruissämpylä 110g + kalkkunaleike 30g
960 kcal, 76g proteiinia, 45g hiilihydraattia, 53g rasvaa

VÄLIPALA
Proteiinipatukka 50g
193 kcal, 16g proteiinia, 20g hiilihydraattia, 5,5g rasvaa

LOUNAS
Raejuusto 300g
270 kcal, 36g proteiinia, 9g hiilihydraattia, 10g rasvaa

VÄLIPALA
Heraisolaatti 40g
160 kcal, 34g proteiinia, 1,5g hiilihydraattia, 1,5g rasvaa

PÄIVÄLLINEN
Naudan jauhelihaa 250g + raejuustoa 150g
480 kcal, 65g proteiinia, 5g hiilihydraattia, 23g rasvaa

ILTAPALA
Heraisolaatti 40g
160 kcal, 34g proteiinia, 1,5g hiilihydraattia, 1,5g rasvaa

YHTEENSÄ
2223 kcal, 261g proteiinia, 83g hiilihydraattia, 95g rasvaa
 
 
MAANANTAI
 
Maanantai meni taas normaalin kaavan mukaan, eli tasan saat safkat kuin esim. tiistaina.
 
YHTEENSÄ
2780 kcal, 291g proteiinia, 151g hiilihydraattia, 112g rasvaa

Siinä siis Metallisydämen arkinen itseään toistava ruokavalio. Näillä mennään vielä vähän aikaa kunhan nuppi alkaa olla valmis ruokamäärien ja samalla painon nostamiseen…

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Arki, tuo ihana rutiinien tuoja”

  1. Syöt kyllä vähän hiilihydraatteja,itsellä menee normikaudella yli 400 g päivässä.Treeni kärsii heti jos vähentää,dieetillä toki mennään puolet vähemmällä hiilihydraatilla mutta kyllä sen raskaissa punnerrusliikkeissä huomaakin.

  2. V-Selkä: Tuokin pieni hiilarien nosto kevään/kesän n. 50g:stä on tuonut reilusti lisää tehoa treeniin. Syksyllä nostan sitten hiilareita enemmän kun käydään isompien rautojen kimppuun… :)Dexteri: Proteiineja en vähennä!

  3. ..ja älä ihmettele, jos kohta menee enemmän aikaa kamppailusalilla, kun punttien parissa. On nimittäin koukuttavaa hommaa.

  4. Kanasalaatin verran syön rehuja, en muuta. Noissa on tarkalleen kaikki mitä kyseisinä päivinä söin.En usko että kamppailuhommat tulee olemaan muuta kuin pieni vaihtelu / lisä kuntosalihommien sivuun. Kuntosalitreeni ja kehonrakennus on mun elämä, ei se siitä mihinkään tule muuttumaan 🙂

  5. Moni on tuumannnu just samaa ku Matti tossa totesi, että kamppailu vie mukanaan! Mutta Metallisydän on (toivottavasti) sanojensa takana <3Ei arki miestä pahenna jos ei mies arkea ;))))

  6. Pete: Ei musta olisi mihinkään tuossa hommassa, tykkään nautiskella patukan silloin tällöin, en pystyisi ahtamaan niitä naamaani kovinkaan montaa kerralla…Anu: Kehonrakennus on mulle niin paljon enemmän kuin harrastus, se on oikeasti todella iso osa elämääni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta