Kesäloman touhuja ja ruokapäiväkirjaa

Viimeinen kesälomaviikko menossa, on siis aika tehdä kaikki ne hommat mitä kesälomalla piti tehdä 🙂 Minun piti tehdä pihatöitä, kaivaa muutama marjapuska ja kukkapenkki pois ja istuttaa tilalle nurmikkoa. Enpä ole kaivellut… Enkä kaiva. Ehtii sitä ensikesänäkin. Piti pestä ikkunat. Enpä ole pessyt, vielä noista läpi näkee. Piti tehdä oikein kunnon suursiivous. Enpä ole tehnyt, vielä ehtii… Auto piti pestä sisältä ja ulkoa. No sen sain tässä jokin päivä sitten tehtyä.

Kuitenkin sen tärkeimmän mitä lomalla piti tehdä, olen tehnyt, nimittäin rentoutunut. Olen nukkunut paljon, kuunnellut hyvää musiikkia ja nauttinut helteistä. Olen lukenut useita kirjoja ja katsellut paljon elokuvia niin leffateatterissa kuin kotisohvallakin. Mökillä kävin myös rentoutumassa, kansansoudussa soutelemassa ja Jazzeilla hummailemassa. Hyvä loma on ollut kaikinpuolin ja loppuhuipennus on vielä edessä viikonloppuna Karmarockin merkeissä.

Treenattua on tullut paljon ja kovaa. Hyvin on treenit luistaneet ja jo sillä pienellä hiilarien ruokavalioon lisäämisellä jonka olen tehnyt, on treenitehoja tullut reilusti lisää. Treeni kulkee ihan eri tavalla kuin ilman hiilareita. Osansa treenien sujumisessa on varmaan ollut myös sillä ettei niiden lisäksi kovin paljoa ole muuta fyysistä rasitusta ollut.

Olen muuttanut kesäloman aikana treenisysteemini nelijakoiseksi, jossa jalat ja vatsa treenataan yhtenä päivänä, rinta ja olkapää toisena, selkä kolmantena ja hauis, ojentaja ja forkut neljäntenä. Lepopäiviä olen pitänyt sen mukaan mikä on hyvältä tuntunut, eli kohtalaisen vähän.

Eilen treenattiin rinta ja olkapäät hyvän ystäväni, treenikaverini ja hovikuvaajani ”Valposen” kanssa. Meillä treeni kulkee yhdessä erityisen hyvin kun mukana on sopivasti kannustusta ja vittuilua sekä hivenen kilpailua.

Erityinen kiitos ”Valposelle” vielä siitä että jaksaa aina minua kuvailla!

Verkkarivaimo haastoi omassa blogissaan minut pitämään ruokapäiväkirjaa viikon ajan. Sinänsä olen aika tylsä tyyppi, että ruokavalioni on lähes sama joka päivä. Niin nytkin, tiistain ja keskiviikon safkat oli likipitäen samat. Tässä nuo nyt sitten on. Ja kun lasketaan, lasketaan tarkasti, jokainen suupala on mennyt vaa’an kautta…

TIISTAI

AAMUPALA
Munakas (4 kananmunaa, 100 g kinkkusuikaleita, 40 g juustoa)
Ruissämpylä 110g + kalkkunaleike 30g
960 kcal, 76g proteiinia, 45g hiilihydraattia, 53g rasvaa

TREENILATURI
30 kcal, 0g proteiinia, 7,6g hiilihydraattia, 0g rasvaa

PALKKARI
305 kcal, 30g proteiinia, 45g hiilihydraattia, 0g rasvaa

LOUNAS
Naudan jauhelihaa 250g + raejuustoa 150g (jälkkäriksi tuoreita vadelmia)
480 kcal, 65g proteiinia, 5g hiilihydraattia, 23g rasvaa

VÄLIPALA
Proteiinipatukka 50g
193 kcal, 16g proteiinia, 20g hiilihydraattia, 5,5g rasvaa

PÄIVÄLLINEN
Kanasalaatti (salaattia50g, kurkkua 100g, paprikaa 100g, tomaattia 70g, sipulia 50g, broilerkuutioita 150g, salaatinkastiketta 30g)
404 kcal, 47g proteiinia, 20g hiilihydraattia, 15g rasvaa

VÄLIPALA
Heraisolaatti 40g
160 kcal, 34g proteiinia, 1,5g hiilihydraattia, 1,5g rasvaa

ILTAPALA
Raejuustoa 150g + pähkinöitä 20g
248 kcal, 23g proteiinia, 7g hiilihydraattia, 14g rasvaa

YHTEENSÄ
2780 kcal, 291g proteiinia, 151g hiilihydraattia, 112g rasvaa

KESKIVIIKKO

Täsmälleen samat ruuat, paitsi että lounaalla söin toisen sämpylän eikä jälkkäriksi ollut vadelmia.

YHTEENSÄ
3043 kcal, 305g proteiinia, 196g hiilihydraattia, 115g rasvaa

Torstai ja perjantai menee todennäköisesti myös hyvin pitkälti samoilla safkoilla, mutta lauantaina sitten Karmarock sotkeekin systeemit…

LISÄYS: Noihin syöpöttelyihin päälle sitten tietysti vielä vitamiinit, omega3:t ja muut lisäravinne kapselit ja aivan saatanasti Pepsi Maxia 🙂

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Kesäloman touhuja ja ruokapäiväkirjaa”

  1. Sullahan on oikein hurmaava hymy viimisiä toistoja tehdessä ;)Tuo Sirkuspelle Hermanni on aina yhtä jäätävä yllätys taustalla.Voi että näyttää kyllä hyvältä(maun kannalta) nuo sinun ruuat.

  2. Valmentaja sanoo meillä aina kesken treenien, kun porukka ihan paskana että ”muistakaa hymyillä”. Hymyile siinä sitten, kun samalla tulee alakoukkua maksaan..

  3. Dexteri: Kun polttaa niin perkeleesti niin kyllähän se hiukan laittaa hymyilemään 🙂 Ja ruuat on hyviä :)Matti: Hymy on se tärkein 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta