Selkäjumijumppaa

Onnistuin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nukkumaan jotenkin kierossa ja sain selkäni vasemmalta puolelta jotenkin jumiutumaan. Tarkalla anatomian tuntemuksellani olen paikallistanut kivun joko trapeziuksen alapäähän tai latsin yläpäähän. On se kumma ettei sitä muka mahdu yksinään 160 cm leveässä sängyssä suorana nukkumaan…
 
 
Sunnuntaina selkä ei vielä ihan jumissa ollut, mitä nyt hiukan ilmoitteli itsestään. Päätin siis treenata selän ihan normaalisti kuten oli tarkoituskin. Illalla vielä venyttelin oikein kunnolla. No maanantai-aamuna selkä olikin sitten totaalijumissa. Päivä meni miten kuten, välillä oli vaikea hengittääkin. Illemmalla sitten alkoi vituttaa niin paljon, että vedin kourallisen ibumaxia ja suuntasin salille. Salilla lämmittelin selän huolellisesti ja venyttelin taas kunnolla. Ja sehän tuntui auttavan. Toki siihen päälle vetäisin sitten kunnon käsitreenin, eihän sitä nyt pienen kivun takia treenaamatta jätetä 🙂
 
kapala2
 
Hauistreeni on ollut minulle ongelmallinen pitkään. Alkoi aina forkkuja polttaa ennen kuin hauikset väsyivät. Piti oikeastaan saada forkut pumppiin ennen kuin treeni alkoi mennä perille hauikseen. Sain jokin aika sitten muutamia vinkkejä hommaan ja olenkin niiden myötä muuttanut liikkeitä jonkin verran. Nyt tuntuu siltä, että homma alkaa mennä perille. Tässä nyt videona yksi lemppariliikkeistäni, hauiskääntö levytangolla leveällä otteella ja parilla pudotuksella. Kivan polton tuo käpäliin ja siis juurikin hauiksiin eikä forkkuihin 🙂 Josko nyt alkaisi nuokin onnettoman pienet käpälät pikkuhiljaa kasvaa…
 
 
 

Ojentajatreeni on nyt sitten puolestaan ollut jonkin aikaa lähes pelkkää taljanitkuttelua kun kyynerpäät on kipuilleet normaalia enemmän. Hyvän polton toki niilläkin ojentajaan saa mutta kyllähän sitä silti kaipaa lisäpainodippiä tai muuta kunnon massaliikettä ojentajalle…

Varustautuminen viikonlopun Karmarockia varten jatkuu. Nyt sain hankittua festarituolin. Kuka siellä jaksaa jollain viltillä istuskella? Paljon reteempää kun on oma nojatuoli matkassa 😀

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Selkäjumijumppaa”

  1. Mulla on selkä samasta kohtaa jumissa mihin tuo sun nuoli osoittaa. Joku todella paikallinen lihaslukko. Itse asiassa tuollanen tuoli mikä sulla on alimmaisessa kuvassa olisi hyvä himassa työskentelyyn.. Mistä ostit sen??

  2. Taisin ostaa sen silloin aikoinaan Hong Kong nimisestä laatutuotteita myyvästä tavaratalosta 🙂

    Tsemppiä selän kanssa, kyllä se siitä aukeaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta