Festarifarkut by Metallisydän

Kävin alkuviikosta hiukan shoppailemassa. Suunnitelmana oli ostaa farkut, joista voisi itse tuunata festarikelpoiset 🙂 Sellaiset toki löytyi, mutta samalla tuli tehtyä parit heräteostokset, nimittäin uudet reisitaskuhousut (J&J) ja Eckon uusi MMA-paita (Fit4You:sta).

Sopivat farkut tosiaan myös löysin ja samalla hiekkapaperia tuunausta varten.

Näin se homma eteni:

Pari ideaa farkkujen osalle olisi vielä hihassa, saapa nähdä toteutanko niitä…

Vielä olisi viikko aikaa kehitellä ennen kuin koittaa Karmarock!

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Festarifarkut by Metallisydän”

  1. Oho! Siehän ossaat kaikenlaista näppärää, rumista farkuista tuli heti käyttökelposet. Ei muutako toteuttaan muutki ideat 😉 Ihan hyvältä vaikuttaa.

  2. Dexteri: Hehe, minä oon näppärä kaveri tällaseksi tumpeloksi :DJopo-Heidi: Taitaa jäädä kuviot tekemättä ihan siksikin etten saa tehtyä kunnon sapluunaa… Tulee suttua huonolla. Saatanpa jättää niititkin laittamatta, nuo kun ei ole ihan sellasia niittejä kuin olisin halunnut eikä parempia löytynyt…Toisaalta olishan se hieno kun olis molemmissa pakaroissa vaaleanpunainen glitter-sydän niiteillä koristeltuna… 😉

  3. tää alkaa kyl oikeesti vaikuttaa huolestuttavan paljon muotiblogilta… o.O Sit ku sun blogi siirtyy Indiedays sivustolle niin mie huudan… 😀 mut varsin tyylikästä tuunailua sun farkut on kokeneet =)

  4. Mölliskö: Mukavaa viimestä lomaviikkoa sullekin! :)inna: Blogikirjoitusten sisältö vaihtelee paljolti sen mukaan mitä itsellä mielessä pyörii. Treenaamisen ohella toki :)Tämä blogi kertoo eletystä elämästä (lausutaan möreällä davidattenborough-äänellä) 😀

  5. Käytät vissin aika paljon rahaa vaatteisiin ja harrastukseen,jääkö sinulla mitään säästöön tulevaisuuden tai pahan päivän varalle?Vai elätkö aina tätä päivää? Turha säästää kun ei tiedä on sitä hengissäkään vuoden päästä?

  6. Kyllä joka kuukausi jää jotain säästöönkin, menot pitää sovittaa tulojen mukaan. Minulla vaan harrastukset ja vaatteet on siellä prioriteettilistan kärjessä, kun taas esim. alkoholiin menee alle 50 euroa vuodessa, eikä matkusteltuakaan juuri tule… Riippuu ihan siitä, mihin haluaa rahojaan käyttää 🙂

  7. Monet ihmettelee tuota miten on varaa laittaa vaatteisiin tai kelloihin,lisäravinteisiin tms. rahaa satoja euroja.Mut hyvä vertaus miusta on juuri tuo alkoholi..Jos oot esim. viikonloppuna paripäivää viihteellä ni helposti keikahtaa sen 200€-300€ euroa per ilta,ku otetaa huomioo koko setti(taksilla ajelut,pohjat,jos jostain ihmeen syystä naisia sattuu saamaa seuraan ni niille drinksuja jne…)…..Ni tollasella rahalla saa jo aika hyvin em. asioita :)Kyse on vaan elämän valinnoista mitä kelläki on etusijalla.

  8. METALLISYDÄN!! Sinun on aivan _pakko_ ostaa tämä: http://www.youtube.com/watch?v=fp7-BTnHCzI Mutta asiasta kolmanteen, Anonyymi on kyllä harvinaisen oikeassa. Siihen päälle vielä tupakat ja mahdollisesti auton/mopon tuomat kulut niin avot. Ruokakulut on myös periaatteessa mahdollista tiputtaa 2/3 vähemmäksi merkkikikkailulla tai paikkojen valinnoilla ilman että joutuu eläänkö mikäkin spurgu.

  9. Anonyymi: Siitähän tässä nimenomaan on kysymys, omista valinnoista. Toisille on eri asiat tärkeitä kuin toisille :)Dexteri: Vai että vatkaamaan pitäis alkaa 😀 Auto imaisee kyllä hyvän verran rahaa. Siinä kuitenkin sama juttu kuin muissa, olen valmis maksamaan että pääsen autolla joka paikkaan, vaikka tuohon salille noin puolen kilometrin päähän… Ruokajutuissa pystyy säästämään kun hiukan vertailee hintoja. Ruuan laadusta en kuitenkaan ole valmis tinkimään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta