Minähän en lisäravinteilla hifistele!

Ihanaa hellettä 🙂 On kuuma ja kostea ilma, hiki virtaa vaikka ei tekisi juuri mitään. Salilla ei tarvitse lämmitellä, sillä lämpöä on liki 40 astetta… Metallisydän nauttii! Liian pian on taas kylmää ja lunta, silloin kaipaa kaiholla näitä ihania hellepäiviä.

Laitetaanpa tähän alkuun hellepäivän päivän asu -kuva ennen kuin mennään itse asiaan eli lisäravinteisiin:

Shortsit Gazoz, T-paita Ecko MMA

Ja sitten itse asiaan. Lisäravinteet, nuo treenaavan ihmisen parhaat ystävät, ovat minulla jokapäiväisessä käytössä. Mutta mitä kaikkea sieltä Metallisydämen lisäravinnekaapeista oikein löytyy? Tällä kertaa raotetaan hiukan tuota salaisuutta ja kurkataan lisäravinnekaappien syövereihin.

Tein nimittäin pienen inventaarion lisäravinnekaappeihini kun en itsekään ollut enää ihan perillä mitä kaikkea sinne on kertynyt. Latasin kaikki lisäravinteet keittiön pöydälle ja nappasin kuvan. Tässä lopputulos:

Aika kasa. Eritelläänpä noita vielä hiukan.

Kaapissa pitää aina olla varastossa proteiinipatukoita. Suurimmat herkut tulee aina syötyä ensimmäisinä, joten niitä ei tällä kertaa kaapissa enää ole, jotakin sentään löytyy aina 🙂

Vitamiinit ovat joka-aamuisia ja -iltaisia kavereita. Sopiva kourallinen tulee napattua sekä aamulla että illalla. Löytyy C:tä, D:tä, monivitamiinia ja omega 3:sta. Mukaan kuvaan pääsi myös kofeiinitabletit, joita nappailen nykyään harvemin.

Proteiinijauhoja pitää varastosta löytyä aina sen verran että jos ydinsota tai zombihyökkäys iskee, pelkästään niillä selviää vuoden verran. Pääasiassa käytän heraisolaattia, mutta löytyy kaapista perusheraakin ja herkutteluun Protein Puddingia 🙂

Palkkaripuolelta kaapista löytyy Mannisen Anabolic Overdrivea ja Mass:n perussekoitetta, joka ei nyt viimeaikoina ole ollut käytössä. Anabolic Overdrive on sairaan hyvää ja tuntuu toimivan huomattavasti Mass:n jauhoja paremmin 🙂

Sitten kaapista löytyy erinäinen kokoelma muita jauhoja. On kreatiinia, glutamiinia, leusiinia, beta-alaniinia ja vaikka mitä. Noita heittelen palkkarin ja protskujen sekaan sopivassa suhteessa 🙂

Treenilatureita on löytynyt parhaimmillaan useampiakin erilaisia. Tällä hetkellä kaapista löytyy vain kahta vaihtoehtoa. Tuo Reflexin purkki alkaa olla lopuillaan, joten jokin uusi laturi olisi taas hakusessa. Reflex on kyllä toiminut erinomaisen hyvin pettymys-jack3din jälkeen.

Kaapin perältä löytyi myös massankeräysjauhoa. Eipä ole ollut tarvetta viimeaikoina. Night-Prota olen napannut naamaan joskus iltaisin kun ei rahkaa ole jaksanut popsia.

Sitten on kaikenmoisia hifistelypillereitä, on BCAA:ta, rasvanpolttajaa, testobuusteria, melatoniinia, Joint-X:ää ja Alfa Hicaakin vielä pari purkkia. On muuten toimivaa kamaa, harmi että vedettiin markkinoilta…

Ja lopuksi vielä tiukkaa energiaa. Jos noista ei saa buustia treeniin niin ei mistään 🙂

Lisäravinteita tulee tilailtua milloin mistäkin, mutta viimeaikoina enimmäkseen Astmista tai sitten haettua ihan paikanpäältä Porista Fit4You:sta.

Mitäs teiltä muilta kappien syövereistä löytyy?
Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Minähän en lisäravinteilla hifistele!”

 1. Mulla on tulokset sitä luokkaa (varsinkin tän olkapääloukkaantumisen aikana), että lisäravinteita ihan turha käyttää.Palkkari loppu niin sitä pitäis tilata lisää. Tällä hetkellä nappailen ainoastaan D-vitamiinia, Omega-3, päivällä lipitän vihreää teetä ja iltaisin otan magnesiumia. Kaiken olen yrittänyt ottaa ruuasta vaikka ei se tietenkään helposti onnistu. No, kun pääsee kunnolla treenaamaan niin kattoo uudestaan lisäravinteiden tarpeen.

 2. Purnukka poikineen 🙂 Kiva että suosit näitä tän seudun firmoja, massia ja mannista siis.. Mull on käytössä oriflamen wellness shaket sekä fastin pillerit. ihan hyvin on toiminut 🙂 btw, terassinlattiasi tarvitsee käsittelyn..

 3. Onhan siinä muutama pönttö ”proteiinihormooneja”. Itsellä myös toi täydellisen treenilaturin metsästys käynnissä, Animal Ragea ainakin hehkutettu tarvii kai tilata testiin. Tällä hetkellä oman kaapin pohjalta löytyy 4kiloa heraa, 2kiloa mansikan makusta palautusjuomaa,~ 7kg suklaa palkkaria,beta-alaniinia,glutamiinia,kreatiinia,leusiinia,vihreää teetä,Cla-kapseleita, kalaöljyä, c- ja d-vitskut, kalkkia,mankkua,kofeiinia ja kromia… hmm eiköhän tossa ollut kaikki(?)

 4. Matti: Juu kyllähän monipuolinen ja treveellinen ruokavalio on kaiken perusta. Lisäravinteita käytetään vain sen lisänä, taydentämään.Sampe: Jes! :)Anu: Mannisen tuotteet on laadukkaita, Mass:n taas useimmiten edullisia. Siksi niitä löytyy muiden ohella 🙂 Ja se terassin lattia mitään käsittelyä tarvi, uusia se pitäis kokonaan!jusba: Ihan kattava valikoima sullakin 🙂

 5. Jos terassin laudat ovat ehjät niin riittää kunnollinen pesu ja esim öljylakka pintaan,suosittelen tumman puun sävyä.Tulee hieno.

 6. Senkin narkomaani, käytät kaikenlaisia epäterveellisiä jauhoja.Aika hyvältä näyttää! Nyt sitte kaikki tehosekottimeen ja kaadat ne sellasiin patukkamuotteihin ja sulla on valmiina superpatukoita nuitten kamalien goodlaiffien sijaan.Aika yllätyksenä tuli ettei sulla ole yhtään vahvaa vitamiini ja hivennäiskivennäis purnukkaa. Olet kummiski sen kokonen, että et varmasti ehi saaha niitä kaikkia ainakaan treenipäivinä(päivittäin?). Mie olen sokerisydän ja halkeaa itellä kroppa jos en saa sellasta (:Mikä saakeli on Alfa Hica?

 7. Dexteri: Vetelen vitamiinit ja hivennäisaineet noista erillisistä purnukoista. Ei hajuakaan tuleeko tarpeeksi 🙂 Joskus oli Animal Pack käytössä, mutta en huomannut eroa. Olishan se tietysti hyvä koittaa jotain oikeesti vahvaa systeemiä joskus… Alfa Hicasta: ”Kyseessä on aine nimeltä alfa-HICA, eli alfa-hydroksi-isokapronihappo. Se ei tehostaan huolimatta ole luokiteltu lääkkeeksi, eikä se ole doping aine. Näin ollen varsinkin huippu-urheilijoille aine on todella arvossa. Aineen teho perustuu harjoittelun aiheuttaman lihaspurun estoon, jolloin anabolia eli kudosten rakentuminen kasvaa merkittävästi. Tämä ilmenee urheilijoilla rasvattoman lihasmassan kasvuna ja parantuneena palautumisena harjoittelusta. Toimintamekanismi on siis erilainen kuin kielletyillä doping aineilla kuten kasvuhormoni ja anaboliset steroidit, joiden teho perustuu enemmänkin anabolian lisäämiseen kuin katabolian ehkäisyyn. HICA on siis proteolyysi inhibiittori, se lyö ikäänkuin ”tulpan” niille mekanismeille, jotka aiheuttavat lihaspurkua.”Tuo Hica vedettiin muistaakseni eviran toimesta markkinoilta pari vuotta sitten. Harmi sinänsä, itse koin siitä ainakin olevan melkoisesti hyötyä ihan sarjapainojen kehityksenä ja palautumisen nopeuttajana. Onneksi tuliostettua silloin muutama purkki varastoon…Anonyymi: Rasva poltetaan liikkumalla ja oikealla ruokavaliolla, rasvanpolttajat toimivat siinä pienenä apuna esim. pitäen aineenvaihduntaa käynnissä. Monenmoista on tullut testailtua ja moni on toiminut ja monesta taas en ole huomannut mitään vaikutusta. Tuo nyt käytössä oleva Stacker Black Burn on tuntunut tuovan ainakin jonkin verran lisäpotkua 🙂

 8. Syy miksi Stacker Black Burn toimii on koska sisältää 3,5-dimetoxytyramiinia, oikein toimiva boostin antaja. Animal Ragen boosteri ollut hyvä, tullut itselle Jaskan suhteen stoppi tehossa, sais vetää varmaan 4 scuuppia että saa saman tehon kuin alussa. 1.M.R. ja Hemo Rage olleet loistavat tuotteet, mutta nyt löytyi voittaja Animalilta.

 9. Kuinkas monta ”annosta” tuosta Animal Ragesta irtoaa? Nyt pitäis löytää joku uusi toimiva boosteri kun alkaa tuo Reflex vedellä viimesiään… Nuo kaikki kolme mainitsemaasi voisi olla kokeilemisen arvoisia…

 10. Ragea löytyy sekä pusseina että jauhona. Jauheena otettaessa yhdessä scoopissa pitäs olla noin 7grammaa (ainakin sen käsityksen nopeella googlauksella sain) joten yhdestä purkista sais 45 annosta scooppi kerrallaan otettuna.

 11. Thänks! Jauhoa sen olla pitää. Itekin hiukan googlailin ja näyttäis löytyvän sekä Animal Ragea että Hemo Ragea kohtuu hintaan…

 12. Hyvä siitä lattiasta tulee ko vetelet öljyt/maalit pintaan. Muutama viikko sitte levittelin takaterdelle joten kokemusta on 😉 Winkkaa jos tarviit apua :O

 13. Terve!Olen tässä viimeiset kaksi hiljaista työvuoroa viettänyt sinun blogin parissa. En tiedä kyllä miksi, en harrasta lajia eikä ole aikomuskaan, mutta jotenki sitä vain jäi selailemaan. Minulla olisi kysymys johon yritin hakea vastausta mutta en löytänyt. Ja sehän liittyy näihin doping-aineisiin.Olet selvästi täysin naturelli, siitä isot rispektit. Minulla kovasti kiinnostaisi sinun näkemyksesi/mielipiteesi näitä doping-aineita kohtaan? Kun sinä olet tätä näin kauan tehnyt ja tavoitteena iso koko, niin eikö ole koskaan houkutellut? Ja kun noita sinun idoleita katsoo, niin minun on hyvin vaikea niellä että he olisivat puhtaita, mitä ajattelet heidän toiminnasta? Minun on myös hankala uskoa että sinulle ei olisi näitä tultu tarjoamaan?Minusta olisi hienoa idea jos kirjoittaisin ihan postauksen tästä aiheesta, varmasti tuolla on moni harrastaja jolla nämä asiat pyörii päässä ja minusta sinä olisi oiva esimerkki.Minulle on tosin tullut semmoinen hatara tunne että näistä ei pitäisi julkisesti huudella, pahoitteluni jos jotenki rikon tässä jotain hiljaista sopimusta. Kiinnostaisi vain kovasti kuulla sinun mietteitäsi tästä asiasta joka nyt vain sattuu olemaan niitä ekoja asioita mikä meille tikku-ukoille tulee mieleen kun sanotaan ”kehonrakennus”

  • Todella hyvä kysymys :)Itse en tosiaan ole koskaan doping-aineisiin koskenut ja olen siitä ylpeä. Täytyy kuitenkin myöntää että on se välillä hiukan houkutellut. Olen kuitenkin sikäli jääräpäinen, että minun mielestäni hyviin tuloksiin on mahdollista päästä ilmankin ja niin aion tehdä 🙂 Itselläni on tietyt tavoitteet, jotka haluan saavuttaa ilman kiellettyjä aineita. Kova työ niiden eteen on tehtävä ja voi olla etten koskaan niihin pääse, mutta mitäs sitten, ainakin teen kaikkeni tavoitteeni saavuttaakseni.Muiden doping-käytöstä en sano mitään, se ei minulle kuulu ja jokainen tekee päätöksensä itse ja kantaa niiden seuraukset. En kuitenkaan mitenkään dissaa niitä jotka ovat nuo keinot valinneet. Dopingia tai ei, saatanan kova työ on tehtävä kehittyäkseen.Voisin kyllä ihan oikeasti vaikka kirjoittaa aiheesta oman postauksen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta