Paitalöytöjä

Jazzit on Jazzattu ja nyt on aika keskittyä taas kovaan treeniin ja lihaksen kasvattamiseen. Sitä ennen on kuitenkin aika esitellä pari tilaamaani uutta paitaa jotka kävin loppuviikosta postista noutamassa.

Törmäsin nimittäin viime viikolla uuteen nettikauppaan, Fihasiaan, jossa oli myynnissä todella siistejä ja erikoisia paitoja, shortseja sun muuta. Kuten olen aiemminkin täällä kirjoitellut, tykkään sellaisista vaatteista joita ei ihan jokaisella vastaantulijalla ole. Siksipä olinkin kohtalaisen innoissani uuden verkkokaupan löydettyäni 🙂 Siistejä (ja edullisia) paitoja eikä todellakaan tule vastaan joka kadunkulmassa… Jonkin aikaa tsekkailin malleja ja päädyin tilaamaan kokeeksi pari paitaa.

Ei muuta kuin sovittamaan 🙂

Ensimmäisenä Ligour Brand:in Granpa, sopii tällaselle papparaiselle 🙂

Ja toisena MMSG Broken skull:

Molemmat paidat tilasin L-kokoisina ja hyvin nuo päälle tuntuivat sopivan. Ligour Brand on hiukan reilumpi ja Minute Mirth slimmimpi. Nyt dieetin jälkeen sopii hyvin, mutta talveksi ehkä pitänee tilata kokoa isompi, jottei kertyvät vatsamakkarat kovin paljoa pullota 😉

Paidat on todella laadukkaan tuntuisia, eikä hintakaan ollut paha, parikymppiä paita. Postikulujakaan ei hintaan lisätty lainkaan ja toimitus tuli alle viikossa. Nyt pitää tsekkailla valikoimaa lisää jos vaikka laittaisi jossain vaiheessa uutta tilausta vetämään… 🙂

Niin ja verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ tai bannerista blogin oikeasta reunasta. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Paitalöytöjä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta