Satakunnan kansansoutu

Perjantaina oli soutupäivä. Lähdettiin työporukalla hiukkasen soutelemaan kokemäenjoelle… Herätys oli armoton kello 5:00. Aamupala naamariin, eväät ja varusteet kassiin ja liikkeelle. Yhdeksän aikaan oltiin Vammalassa valmiina hyppäämään kirkkoveneeseen ja aloittamaan soutu-urakkaa.

Veneenämme oli 14+1 paikkainen Kerttu-kirkkovene, jolla soudettiin yhteensä 44 kilometriä. Yksi soutaja joutui perumaan viimetipassa, joten meillä oli soutajia vain kolmetoista. Soutelin suurimman osan matkasta kahdella airolla veneen keulassa. Paras paikka sillä kukaan ei nähnyt kuinka paljon lepäilin 😉

Soutaminen oli rentoa ja juttu lensi. Oli hauskaa ja hilpeä tunnelma. Matkalla pidettiin muutama tauko ja taukopaikoilla oli tarjolla ruokaa ja juomaa (jos nyt jauhelihakeittoa ilman jauhelihaa voi ruuaksi kutsua…)

Pikkuhiljaa matkan aikana alkoi selkä puutua. Kun koko matka oli soudettu, oli selkä kohtalaisen tukossa. Eipä se silti liiemmin haitannut, päästiin syömään ja saunomaan oikein kunnolla. Saattoihan siinä jokunen virvoikekin maistua 🙂

Illalla suunnattiin Poriin Jazzeille. Siinä ei paljon jumissa oleva selkä haitannut kun tanssia jorattiin diskoveneessä ja fiilisteltiin klassikkobiisejä toisaalla.

Lopuksi poikettiin pizzeriaan ja suunnattiin kotiin nukkumaan. Sänkyyn kaaduin selkäni kanssa siinä neljän aikaan. Pitkä, mutta aivan mahtava päivä!

Kiitos kaikille mahtavasta soutuseurasta ja teille tietyille ihanille ihmisille Jazz-seurasta! Ootte mahtavia!

.

Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Satakunnan kansansoutu”

  1. kirkkoveneellä soutaminen on hauskaa puuhaa, joskin minä onnistun aina olemaan eri tahdissa ja jäämään kiinni toisten airoihin ja sit meinaanki tipahtaa kyydistä. 😀 Mutta kaipa siinäki harjoitus tekis mestarin jos soutais yhtään pidempää matkaa…

  2. kiva Indiana Jones hattu…JIIIHAAA ! heh heh Mitä muuta Jari Potseilla? kuulitko jonkun puhaltavan parvella toskaa 🙂

  3. Tuo hattu on kyllä king of cool! Selvästi muodin huipulla koko reissun ajan. Kaipailen vähän itekki vastaavia trippejä.. En ole poistunu omasta luolasta mihinkään liian moneen kuukauteen

  4. Eki: Hattu oli mahtava, se vaan kärsi hiukan damagea luppuillasta…Potseilla torvet pauhasi :)Dexteri: Jep, muotiguru kirkkoveneessä 😉 Mahtava reissu oli, ainakin näin jälkeenpäin ajatellen :)Nyt alkoi taas menojalkaa vipattaa, jatsjatskärpänen taisi puraista. Ei kun radalle! Kai sitä vanhakin jaksaa pari päivää putkeen 🙂

  5. Tais olla hyvät jazzailut, festarihattukin löyty messiin :)Kirkkoveneellä ei ole tullutkaan soideltua, sitä olis siisti joskus kokeilla.

  6. Matti: Jos joskus on mahdollisuus, niin ehdottomasti kannattaa kirkkoveneellä soutelua kokeilla!Oli mukavat jazzailut 🙂 Hattu oli soutuhattu, ei ollut mukana enää jazzeilla :)Bodari: Kiitos 🙂 Kun kymmenisen kiloa on lisää lihasta niin sitten ehkä voisi harkita… 😉

  7. En oikein tiedä onko noissa paljon esiteltävää… Suurin osa on sellasia suttuja :)Ajatuksissa olis taas uusia kuvia, saa nähdä joko menis toteutuksen asteelle. Jos uutta kuvaa tulee, niin silloin tulee juttuakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta