Toisen lomaviikon touhuiluja

Ensimmäinen lomaviikko meni lähinnä oleskellessa ja lepäillessä. Toista viikkoa ei kuitenkaan samoissa merkeissä enää jaksanut viettää, joten kaikenmoista erilaista ohjelmaa muodostui tälle viikolle.

Maanantain vietin tienpäällä. Hyppäsin nimittäin isän apuriksi ison auton hyttiin…

Itselläkin olisi kortti riittänyt tuon ajamiseen, mutta kun edellisestä kerrasta taitaa olla kymmenisen vuotta, annoin isän hoitaa tuon ajamispuolen toimiessani lähinnä apupoikana lastaus- ja purkuhommissa. Ihan hassua vaihtelua normaaliin arkeen 🙂

Yhtenä päivänä käytiin siskon ja siskon miehen kanssa Nakkilassa kesäteatterissa. Teinivuosina harrastelin itsekin hiukan näyttelemistä harrastajateatterissa ja silloin tuli käytyä enemmänkin katsomassa kesäteatteriesityksiä. Viime vuosina se on kuitenkin jäänyt vähemmälle. Nyt oli kuitenkin pakko lähteä katsomaan kun kaikkien aikojen paras suomalainen elokuva oli käännetty teatterilavalle.

hajyt

Pelkäsin etukäteen että en tykkäisi esityksestä vaikka se hyvä olisikin, sen varran korkealla jalustalla tuo Häjyt-elokuva minulla on. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, näytelmä oli todella onnistunut! Näyttelijät hoisivat hommansa kunnialla ja elokuva oli mukavasti saatu sovitettua teatterilevalle. Joitakin kulmia oli hiukan ollut pakko oikoa ja pari kohtausta oli hivenen heikkoja, mutta kokonaisuus oli erinomainen. Erityisesti pääosien esittäjät ansaitsevat hatun noston, jokainen sopi erinomaisesti rooliinsa, vaikka ei ehkä ole ollut helppo astua Samuli Edelmanin tai Juha Veijosen saappaisiin…

Nimeton

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kävin elokuvissa katsomassa uusimman ja samalla viimeisen Harry Potter elokuvan.

Se oli myös erittäin onnistunut. Elokuva, samoin kuin kirja oli hyvin synkkä ja toiminnantäyteinen (kirjan suvantovaiheet oli käsitelty jo edellisessä elokuvassa). Tässäkin elokuvassa oli tiettyjä muutoksia kirjaan nähden, mutta pakkohan niitä on tehdä ja kun elokuva toimi erittäin hyvin, niin mikäs siinä. Ihan samanlaista kyyneltenvuodattamista ei elokuvan loppu saanut aikaan kuin kirjaa lukiessa, mutta kyllä se pala silti hiukan kurkkuun nousi.

Täytyy vielä sanoa kaikkien Potter-elokuvien osalta, että vaikka joidenkin näyttelijöiden suoritukset ovatkin olleet hieman horjuvia, on Kalkarosta (suosikkihahmoni) esittävä Alan Rikman aivan loistava!

Porissa on tällä viikolla Pori Jazz:it ja ihmisiä on liikkeellä hiukan enemmän kuin vähemmän. Kaupungilla on siis pariin otteeseen tullut hengailtua ja kaipa siellä tulee poikettua vielä viikonloppunakin 🙂

 

Paljon on tullut treenattuakin, itse asiassa joka päivä. Kovia treenejä on vedetty ystäväni Janin kanssa, sunnuntaina rinta+olkapää, maanantaina jalat, tiistaina kädet, keskiviikkona selkä+vatsa. Torstaina kävin tekemässä extratreenin, 10×10 toistoa vipunostoja, 10×10 toistoa hauista scott-penkissä ja 10×10 toistoa pohkeita. Aikaa tuohon 300 toiston treeniin kului yhteensä 45 minuuttia.

Paino on vakiintunut 92 ja 93 kilon välille ja siinä se saa puolestani vielä jonkin aikaa pysyäkin. Kesäloman jälkeen nostan ruokamääriä niin eiköhän se painokin sitten pikkuhiljaa ala nousta…

Nyt täytyy toivoa että tänään olisi hieno ilma tai ettei ainakaan satelisi. Tänään on nimittäin edessä muutaman kymmenen kilometrin soutelut kirkkoveneellä Satakunnan kansansoudussa.

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Toisen lomaviikon touhuiluja”

  1. Itekin viikonloppuna menossa katteleen tota Potteria. Oon ollu junnusta asti niiden kirjojen fani, ja taisin melkeen oksentaa sillon kun ekan Viisasten kivi-leffan näin. Onneks mennyt sittemmin noi elokuvat vähän parempaan suuntaan.

  2. Mua häiritsi snadisti tossa elokuvassa se, kun Fredin tai oikeastaan kenenkään muunkaan kuolemaa ei nostettu hirveästi esille, vaikka kirjassa niillä mälläillään melko paljonkin? Mutta Irveta-kohtaus vastasi melkeimpä 99% omia mielikuviani tilanteesta.Nojå, hyvä lopetus kuitenkin.

  3. Mites sun selkäs laita? Onko miten kehittynyt? kun aina vaan etupuolelta tulee kunto kuvaa, Kädet ja vatsat näyttää suht hyviltä. Pistä safkaa koneeseen jo niin pääset rakentamaan sitä lihaa lisää, sitten vaan maltilla pari vuotta ilman suurempia diettejä, saisit ihan varmana paremmin tulosta aikaan ja lihaa jonkin verran lisää, onhan sulla tiukka kunto mutta jotenkin tuntuu hölmöltä että joka kesäksi pitää vääntää dietti. Ei siinä muutamassa kuukaudessa syksyn/ talven aikana paljon ehdi lihaa lisää saada, sulla kummiskin tota taustaa löytyy reenien suhteen pitkältä ajalta ja tiedät varmaan jo suht hyvin miten kroppa reagoi, niin pidempi kasvatuskausi voisi olla aika kova juttu ja testaamisen arvoinen, voisi jalatkin alkaa kasvaa huolella kun saa rauhassa takoa plussalla rauhassa. Mutta tietysti jos joka kesäksi pitää saada sen kroppa timmiksi niin mikäs siinä, mitää suurempaa kasvua vaan on turha pahemmin sillä taktiikalla odotella.T-Tomi

  4. Satu: Ne alkupään leffat oli kyllä melkoisen kökköjä, lastenleffoja. Mutta niinhän se oikeestaan meni kirjojenkin osalta, synkkeni ja parani edetessään :)Jopo-Heidi: Kuolemat tosiaan sivuutettiin aika nopeesti. Muutenkin tuo lopputaistelusysteemioli mun mielikuvissa erilainen, mutta toimihan se noinkin… ”Kuolema-uni-tms.” jaksoa vähän pelkäsin etukäteen, mutat se oli kanssa ihan jees.Pattis: Olihan se jossain vaiheessa mielessä lähteä reissuun, mutta enpä sitten tiedä…T-Tomi: Selkä on kehittynyt omasta mielestä jonkin verran ainakin viimeisen parin vuoden aikana. Hankalampaa ottaa siitä kuvia varsinkin kun en osaa kunnolla levittää selkää… 😉 Mielessä on ollut pitää pidempi ”massakausi” mutta kun tykkään dieettitouhuista enemmän 🙂 Lisäksi viihdyn paljon paremmin tällasessa hiukan tiukemmassa kunnossa, olo on kevyempi ja energisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta