Minä olen muotitietoinen…

Dexterin blogissa on käyty keskustelua miehelle sopivasta vaatetuksesta. (esimerkiksi TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ) Ajattelin nyt näin treeni muotiblogin pitäjänä kantaa oman korteni kekoon ja esitellä jokin aika sitten tekemäni hankinnan, nimittäin Ed Hardy-lippiksen, pääkallolla ja glitterillä varustettuna.

Se nyt vaan on sellanen juttu, että se on Rock. En nyt ihan minne tahansa tuota päähäni laittaisi, mutta esim. rokkifestareille se on aivan loistava valinta. Ei aina pidä pukeutua samaan harmaaseen tyyliin, vaan mukana pitää aina joskus olla jotakin säväyttävää ja erilaista, kuten kyseinen lippis (tai siistit aurinkolasit).

Myös kukkashortsit on hakusessa. Pitäähän jokaisella itsensä ei-niin-vakavasti-ottavalla miehellä sellaiset olla 🙂 Vielä vaan ei ole löytynyt sopivaa tarpeeksi synkkää ja rajua, mutta kuitenkin sopivasti pehmeän ja humoristisen puolen esiin tuovaa kuosia…

Olen myös vakaasti harkinnut hankkivani uudet farkut ihan vaan tuunaustarkoituksessa. Teininä käytin lähes riekaleiksi revittyjä farkkuja ja nyt tekisi taas mieli hiukan repiä… Saa nähdä tulenko toteuttamaan suunnitelmaani…

Pari uutta hivenen erilaista paitaa on myös jo tilattu… paketin saapumista odotellessa 🙂

Pitäisiköhän tässä alkaa laatia rennon, karskin ja itsevarman miehen pukeutumisopasta…

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Minä olen muotitietoinen…”

  1. Ei tuota T_T Sitä ei pelasta edes puhelimen blur toiminto. Oikeasti sie tarvisit Oakleyt ja turtle waxia tai sitte jonku huivin! Ton on parempi olla lainattu joltain gangsterilta tasan 1 kuvan ajaksi.Saapa nähä pelastaako tuleva paketti sielua 😀

  2. Kuntoguru: Ihan mielenkiintoiselta vaikutti, pitääpä seurata :)Dexteri: Kyllä tällä kertaa kyseessä on ihan oma lippis, usko tai älä 🙂

  3. Hehe 🙂 Tuota linkkaamaasi päähinettä käytetään vaan erityistilanteissa 😉 Tosin sopisihan se hyvin esim. Slipknotin keikalle…Pukeutumisopas on harkinnassa, tulevista T-paidoista tulee varmasti kuvia 🙂

  4. Tuli mieleen.. Äijälle sopii kalju niin hyvin, mutta jotain puuttuu. Nimittäin parta! Se tuo vähän semmoista karskia meininkiä ja naiset diggaa. 😉 Älä vaan sano, että sulla ei kasva kunnolla, vaikka ikää on päälle kolmenkymmenen? Et olisi ainut, itsellä sama juttu. Ja sekös vasta harmittaa. 🙁 – Parta tekee miehen –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta