Nyt kutsuu mökkitie

Viikon treenit on treenattu, kaupassa käyty, auto tankattu. Nyt suuntaan rentoutumaan mökille 🙂

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Nyt kutsuu mökkitie”

  1. Mökkihetket on kyllä niitä ehkä parhaita mitä on. Olen syvästi katkera siitä, ettei mulla ole sellasta. Tyydytän yleensä tarpeeni sukulaisten mökillä vierailemalla (: Piäppäs varsin makiat levot siellä ja koita olla lihoamatta umpeen. Hyvä hetki hengähtää tyynellä ennen tulevaa myrskyä 😉

  2. Mä oon ollu jo melkein viikon mökillä. Kelikin korjaantu ja oon viettäny varmaan eniten hereilläoloajasta pelkissä shortseissa. Me likeee. Hyvät mökkeilyt.

  3. Ihanaa mökkeilyy..Se on kyllä niin sellanen paikka, missä pääsee todella irti kaikesta.Olen seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa ja I like it :)T: Kesän naikkonen

  4. Dexteri: Kyllä tuli levättyä 🙂 Ja syötyäkin, mutta kohtuudella ;)Matti: Vai viikon, ite en pysty montaa päivää yhteenemnoon olemaan kun tulee pakko päästä salille…Anonyymi: Vanhempien mökillä, yksin :)Kesän naikkonen: Kyllä siellä rentoutui niin keho kuin mieli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta